Gerçek ortaya çıktı! Ebru Şahin'in Akın Akınözü'nü yalnız bırakma nedeni belli oldu

Hercai dizisinde başrolü paylaşmışlardı. Ebru Şahin Akın Akınözü'nün annesinin cenaze törenine katılmayınca olanlar oldu. Sosyal medyada büyük tepki toplayan Ebru Şahin'in cenazeye katılmama nedeni ise başka bir tartışmayı başlattı.
Gerçek ortaya çıktı! Ebru Şahin'in Akın Akınözü'nü yalnız bırakma nedeni belli oldu

Haber7'nin haberine göre; Hercai dizisinde başrolü paylaşan Akın Akınözü ve Ebru Şahin günlerdir sosyal medyanın dilinde. Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin tepkilerin odağı haline geldi.

Geçtiğimiz günlerde Akın Akınözü annesi Özlem Akınözü'nü ebedi yolculuğuna uğurladı. Gözyaşlarına boğulan ve ayakta durmakta zorlanan genç oyuncuya çok sayıda ünlü yalnız bırakmadı. Ebru Şahin ise cenaze törenine katılmadı ve sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapmadı.

Akın Akınözü'nü tanımayan Hande Erçel de oradaydı. 3 sezon boyunca ATV ekranında yayınlanan dizinin kadrosunda yer almasına rağmen Ebru Şahin'in İstanbul'da gerçekleşen cenazeye gitmemesi vefasızlık olarak yorumlandı.

Ebru Şahin'in törene katılamam sebebi merak edilirken, konuyla ilgili açıklama TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında açıklandı. Açıklamada, Ebru Şahin yoğun çekim programından ötürü cenaze törenine katılamadığı ancak telefon ederek başsağlığı dilediği ifade edildi.

Kaynak:BBN