Cihad Alpan

Cihad Alpan

Yakışmadı hocam!

Yakışmadı hocam!

Süper Lig’de sezonu acısıyla, tatlısıyla geride bıraktık. Bu sezon şampiyon Başakşehir olurken küme düşen takımlar ise Ankaragücü, Malatya ve Kayserispor oldu. Taraftarı olan ve bir kulüpten öteye olan takımların düşmesi gerçekten üzüntü verici oldu. Fakat bu ligde şampiyon olmakta var düşmekte. Sezon başında Aykut Kocaman ile başlayan fakat istikrarı yakalayamayan Konyaspor devrenin ikinci yarısında Bülent Korkmaz ile anlaştı. Kazanılan maçlar ile birlikte puanını 36'ya çıkartan ve ligde kalmayı garantilen yeşil-beyazlı ekip sürekli 17. sırada olduğu sezonu 12. sırada bitirerek bir mucizeye imza attı. Konyaspor'un ligde kalmasının ardından gözler 7 Ağustos'ta yapılacak kongreye çevrilmişti ki geçen hafta Bülent Hoca'dan bir açıklama geldi. Kalmam için 2 şartım var diyen Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz göreve devam edip etmeyeceği ile ilgili olarak, “Benim seneye devam edebilmem için başkanımızın seneye devam etmesi gerekli. Başkanımız yeni sezonda varsa bende olacağım.  Bunun üzerine şehrin ileri gelenleri bu takıma destek olmalı. Maddi ve manevi.. Eğer şehrin ileri gelenleri destek olmazsa o zaman yine düşünmek zorundayım kalıp kalmamak konusunda. Her anlamda potansiyeli olan bir şehir Konya. Dolayısıyla iki şartım olursa devam edeceğim” dedi.

Mevcut Başkan Hilmi Kulluk yine geçtiğimiz günlerde kamuoyuna bir açıklama yaparak kongrede aday olmayacağını açıkladı. Bu sürecin ardından otomatik olarak Konyaspor'da Bülent Korkmaz'ın dönemi sona erdi. Aslında Bülent Hoca'ya bu açıklamayı hiç yakıştıramadım. Mevcut başkan kim olursa olsun takıma sahip çıkması kanaatindeydim. Fakat Başkan Hilmi Kulluk'un açıklamasının ardından bu söylemler sona erdi. Göreve geldikleri günden bu yana kulüple ilgili sorunlarla mücadele eden ve bir çok alanda başarılı olan mevcut Başkan Hilmi Kulluk'a teşekkürlerimizi sunuyorum. Bir kulübe dair ne varsa hepsini ve daha fazlasını yaptığına kanaatindeyim.

Aslında mevcut başkan olarak kongrede adaylığını yeniden koysa kazanacağını öngörüsündeyim. Şimdi gözler yapılacak kongrede kimin aday olup olmayacağına çevrildi. Bir an önce başkan adaylarının meydana inerek projelerini sunmalarını temenni ediyorum. Koca kara bir sezon bizim için bitti. Şimdi icraat zamanı diyoruz. Konyaspor'un bu sürede vakit kaybetmeye tahammülü yok. Bir an önce yeni yönetimin seçilip transfer çalışmalarına başlamalarını gerektiğini düşünüyorum. Umarım gelecek sezon bizler için güzel geçer... Bu vesile ile de tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cihad Alpan Arşivi