Fahrettin Damga

Fahrettin Damga

BBN Haber 3. yılına giriyor

BBN Haber 3. yılına giriyor

BBN Medya Grup; Ulusal haber televizyonumuz BBN Türk, her gün 32 sayfa yayınlanan yerel gazetemiz BBN Haber, 2 ayda bir farklı konseptlerle yayınlanan BNN Vizyon dergimiz ve www.bbnhaber.com.tr isimli internet haber sitemizden oluşuyor.

 

Yayın hayatına başladığımız günden bu yana tüm bileşenlerimizle halkın ve haklının yanında durmaya, gerçekleri savunmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar da bu konuda en ufak bir taviz vermedik ve vermeyeceğiz de. Dün olduğu gibi bugün de muhatabı kim olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye kararlıyız.

 

İddialıyız, çünkü ne yaptığımızı biliyoruz. Kararlıyız, çünkü sorumluluğumuzun farkındayız. Daha çok çalışacağız, çünkü hedeflerimiz var.

 

Bugün çok sevinçliyiz. Tüm grup olarak içimiz kıpır kıpır. Zira BNN Medya Grup’un gözbebeği BBN Haber 6 Ocak 2020 tarihinde başladığı yayın hayatında 2 yılı geride bıraktı ve bugün 3. yılına giriyor.

 

BBN Haber hem Türk yazılı basınında örneği olmayan özel ebatları ve tabloid formattaki şekli hem de dolu dolu içeriğiyle Konya basınında fark oluşturma iddiasıyla çıktığı yolculukta bugün yeni bir kilometre taşını geride bırakıyor.

 

BBN Haber yayın hayatına merhaba dediği ilk günden bugüne kadar çıtayı en yükseğe koyup meslek adına sorumluluktan hiç kaçmadı. Meslek adına gelişim ve değişimin adresi olmaya gayret etti. Bunu başardı da.

 

Farklı olmaktan, inandığını savunmaktan hiç çekinmedi. Doğru bildiği yoldan çevirmeye dönük kötü niyetli eleştirileri ve ayar verme çabalarının göstergesi bağırış çağırışlara aldırış etmedi. Başı dik ve kararlı bir şeklide çizgisini korumaya devam etti.

 

Artık emekleme dönemini tamamlayıp rüştünü ispat eden zıpkın gibi bir delikanlı olarak her gün 32 sayfalık dolu dolu içeriğiyle koşusuna daha da güçlü bir şekilde sürdürecek. Büyük emeklerle hazırladığı özel haberlerle gündem oluşturmaya devam edecek.

 

Ulusal gazete kalitesinde haberleri ve yaklaşımıyla Konya basınına renk katmaya devam edecek olan BBN Haber, gündem oluşturan haberlerinden aldığı güçle başı dik ve daha kararlı bir şeklide yayın hayatını sürdürecek. Haberi savsaklamadan korkusuzca sürdürdüğü gerçeğin peşindeki yolculuğundan ödün vermeden öncü rolünü yerine getirme noktasında geri adım atmayacak.

 

Kaliteli ve genç ekibiyle halkın sorunlarını yine halkın ve haklının yanında kalarak gerekli mercilere ulaştırırken her zaman yaptığı gibi fikr-i takiple sorunların çözümü noktasında da gözlemcilik görevini yerine getirmeye ve halkın sesi olmaya devam edecek.

 

Bu yolculuğun yükünü çeken Yazı İşleri Müdürümüz Hüseyin Altay ve ekibine çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

 

Eminim ki bu genç ama aynı zamanda tecrübeli ekip fark oluşturmaya ve gündem olmaya devam edecek.

 

Yolumuz açık olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fahrettin Damga Arşivi