Fatma Nur Kama

Fatma Nur Kama

ERDOĞAN VE TÜRKİYE YÜZYILI

ERDOĞAN VE TÜRKİYE YÜZYILI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı sloganıyla yürütülen projeler, eserler, hedefler ve yol haritasıyla Türkiye, değişen küresel güç dengelerinde zirveye yerleşmeye doğru emin adımlarla ilerliyor. Siyasetçi, Belediye Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak 40 yılı aşkın süredir Türk siyasetine ömrünü adayan Erdoğan; tüm engeller, sınamalar ve krizlere rağmen liderliğini konuşturuyor. 1915 Çanakkale Köprüsü, yerli ve milli otomobil TOGG, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma, "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi, Yusufeli Barajı, yerli füze Tayfun vb. birçok mega projeyle 2022 yılına damga vurulurken, 2023 için yol haritası daha da parlak gözüküyor. Tabi tüm bunların ardında Cumhurbaşkanı'nın halk ile olan vazgeçilmez bağının etkisi bence her şeyden büyük. Cumhurbaşkanı'nın halk ile kurduğu gönül bağına dayanan samimi iletişim, tüm seçim zaferleri ve başarılarının altındaki temel gerçek olarak ön plana çıkıyor. Hal böyleyken 2023 yılı seçimlerinde Erdoğan'ın yine üstünlükle galip geleceğine ve güçlenerek "Türkiye Yüzyılı Vizyon ve Değerleri"ni gerçekleştireceğine inanıyorum.

Zira sahada milli bir duruş sergilemekten çok uzakta hareket eden Altılı Masa, halkın nabzını tutmaktan yoksunluğu, hiçbir somut hizmete imza atmamasının yanı sıra Türkiye ve Türk milletine dair en ufak endişe ve empati sunamıyor. Henüz daha kendi aralarında fikir birliği sağlayamayıp, Saraçhane hadisesinde görüldüğü gibi kendi rekabet ve sinsi planlarıyla boğuşarak adeta istikrarsızlık örneği teşkil etmekte...

Ana muhalefet CHP ise gerek HDP ile olan işbirliği, gerek Esad'a yazılan mektup, gerek yurtdışı seyahatlerinde aradığı finansman destekleriyle yerli ve milli bir duruş sergilemekten ne denli uzak olduklarını gözler önüne seriyor. Muhalefet, halkın sorunlarına uzun vadede hiçbir çözüm üretemezken, bu ülkeyi dış güçlerin boyunduruğu altına sürüklemeye niyetli olduklarını da apaçık belli ediyor. İktidar ise "Sınır namustur" diyerek ABD destekli PKK/YPG ile her cephede mücadele ederken, küresel çapta süregelen gıda ve enerji krizlerinde ise lider bir diplomasi sergiliyor. Cumhur İttifakı'nın sağladığı dayanışma, uyum ve istikrar hiç şüphesiz halkın güvenini ve inancını yeniden tazeliyor. Türk milletinin her mensubunun derdini dinleyen, yanında olan, boş vaatler yerine verdiği sözleri tutan, ihtiyaç duyulan her alanda yardıma koşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu vizyon ve liderliğiyle Türkiye'yi her yönden kalkındırmayı ve geliştirmeyi hedefleyerek 2023'te yeniden iktidar olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Fatma Nur Kama Arşivi