İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Konya, Konyaspor için kenetleniyor mu?

Konya, Konyaspor için kenetleniyor mu?

Konyaspor Süper Lig’deki 23. sezonuna da gerçekten kabul edilebilir bir başlangıç yaptı. İlk 4 haftada 8 puan topladı de maç fazlasıyla da olsa 2. sırada yer alıyor.

İşin saha kısmı iyi gittiği gibi saat dışında da iyi gitmesi gerekiyor. Başkan Fatih Özgökçen, bunun kıvılcımını iki gün önce Konya Valisi Sayın Vahdettin Özkan’ı ziyaret ederek yakmış oldu.

Konyaspor sportif anlamda artık yavaş yavaş istediği seviye gelmeye başladı. Tabii oyun olarak da istedi seviye yavaş yavaş gelecektir. Ancak unutmamamız gereken çok önemli bir konu daha var Konya şehrinin Konyaspor için kenetlenmesi gerekiyor.

Özellikle belediyeler bazında, sivil toplum kuruluşları bazında ve şehrin dinamiklerinin canlanması adına yönetimin yapmış olduğu ziyaretler gerçekten oldukça önemli. Başkan Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri önce Valilik ziyareti daha sonra da üç büyük ilçe belediye başkanlarına tek tek ziyarette bulundular.

Tabi sıra en büyük ziyarete geldi. O da Büyükşehir belediye başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’a yapılacak olan ziyaret. Konyaspor vermiş olduğu destekler ve her şeyden önemli Konyasporlu ile bilinen sayın Altay’ın bu camiaya vereceği hizmetler elbette bitmeyecektir.

Belediyelerden ve diğer önemli kuruluşlardan elbette istenilen en önemli özellik forma, kombine satışı olacaktır. Tabi bunların yanı sıra maddi destekler de elbette yapılacaktır. Konya şehri her zaman dediğimiz gibi çok büyük bir ciddiye sahiptir.

Bir çok alanda adından söz ettirmiştir. Bu şehrin en büyük markası olan Konyaspor’a da en iyi desteği vereceğinden hiç şüphem yok. Artık gerçekten herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin bilincine varması gerekiyor. Gerçekten kulüplerin zor süreçlerden geçtiğini, özellikle Anadolu kulüpleri için artık bir bilet fiyatının bile önemi artmaya başladı.

Yönetimin belki de sezon başından bu yana en büyük ağrısı takıma sahip çıkmaları konusunda oldu. Unutmamamız gerekir ki tek bir Konyaspor var ve buna biz sahip çıkmazsak kimseye sahip çıkmayacaktır.

O yüzden Konya Şehrinin, 5. haftada ki Rizespor maçı ile birlikte en büyük kanayan yaramız olan boş tribün olayından kurtulmamız lazım. Konyaspor şu an için herkesi memnun ediyor. Artık bizlerin de Konyaspor’u tribünde destekleyerek, forma alarak katkıda bulunmak ve gücü yetenin kombine alarak mutlu etmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi