İbrahim KOÇ

İbrahim KOÇ

Moral bozmayalım tedbiri de bırakmayalım

Moral bozmayalım tedbiri de bırakmayalım

Konyaspor en kritik maç olarak adlandırılan Adana Demirspor maçında yine maalesef skoru koruyamın kurbanı oldu. Gerçekten haftalar sonra küme düşme hattından çıkmış bir takımın oyun olarak sahaya yansıttığı futbol bizleri tam olarak tatmin etmese de sonuç her zamanki gibi taraftarı tatmin edecek duruma gelmişti.

İki kez öne geçmemize rağmen Maalesef skoru koruyamamanın endişesi ve yine acaba Başakşehir maçında ki senaryoyu yaşar mıyız diye oluşan tedirginlik Konyaspor’un iki puanına mal oldu. Açıkçası bu süreçte alınacak her puan elbette çok kıymetli deplasmanda da iç sahada da her puanın değerini bilmek gerekiyor. Konyaspor için Adana’da bir spor beraberliği bir çok şeyi kaybettirmedi tabii ki de çünkü direkt rakiplerinin de puan kaybetmesi belki de bu haftanın kazanımları bir tanesi oldu. Konyaspor’un maçı kazanması durumunda ise bambaşka bir senaryo ile Konyaspor’un ilk on hedefi artık yavaş yavaş belirlenmiş olacaktı.

Şunu unutmamak gerekir ki Konyaspor’un hala kendi göbeğini kendisi kesecek durumu devam ediyor. Önümüzdeki hafta çok kritik bir Karagümrük maçı var. Yine direkt rakiplerden ve ligde kalmayı hedefleyen teknik direktör değişikliğine giden bir takım ile Karşılaşacağız. Karagümrük gerçekten diğer ligde kalmayı hedefleyen takımlara oranla bence daha organize daha disiplinli ve daha tehlikeli bir takım. Kimse karar Gümrük’ün Trabzonspor‘dan beş gol yedigini öne sürmesin bence iç sahada organize bir takım olduğunu belirtmekte fayda var. Konyaspor’un işi elbette kolay değil ancak oradan mağlup olmadan dönmek yine Konyaspor için büyük bir avantaj olacaktır. Galibiyet halinde ise gerçekten sıkıntılı bir eşiği daha geçmiş olacağız.

Ömerovic kısmına gelecek olursak da hocanın hala bazı oyuncu değişikliği tercihlerinde ve oyuna müdahalelerinde sıkıntıları olduğunu gözlemliyoruz. Bunun kendisi de ancak dile getiriyor ve bunu düzeltecek olan da yine kendisi. Umarım Karagümrük maçında başka bir problem yaşamadan Konyaspor istediği galibiyeti istediği puan veya puanları alarak milli araya moralli bir şekilde girer. Sevgiler saygılar…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İbrahim KOÇ Arşivi
SON YAZILAR