Kadir Melik Taşcı

Kadir Melik Taşcı

İsrail sende hiç mi beyin yok!

İsrail sende hiç mi beyin yok!

Terör devleti İsrail ve İsrail'in Siyonist Yahudi vatandaşları sizlerde mercimek kadar beyin olsa "Ulan biz napıyoruz? Tarihte kim kan dökerek mutlu sona ulaşmış ki biz ulaşalım? İnsan öldürmekle abad olunmaz" diye kendinize sorarsınız. Ama dedim ya beyin yok. Aslında Allahu Teala beyin vermiş belki bunlara ama beyin ve kalplerine mührü vurmuş!

Nedir bu Müslümanlarla alıp veremediğiniz? Nedir Filistinlilere yaşattığınız zulüm? Ne doymaz aç milletsiniz. Geldiniz gasp ederek devlet kurdunuz. Yetinmeyip sürekli işgallerle baskılarla zorbalıkla o toprakların gerçek sahipleri Filistinlileri evlerinden yurtlarından ettiniz. Başkenti Tel Aviv olan İsrail devletinde yaşayın gidin işte daha ne istiyorsunuz? Kudus'ü işgal edip ne yapacaksınız? Her kafanıza eseni yapmak zorunda mısınız?

Mesela ben beyni olan aklı selim bir İsrailli olsam şöyle düşünürüm:

"İslam dininin kutsal kitabı Kuranı Kerim'de bizden lanetlenmiş ırk olarak bahsediliyor. Gelecekte de sonumuzun hüsran olduğu söyleniyor. Ne olur ne olmaz en nihayetinde bir dinin kutsal kitabıdır, fazla aşırıya gitmeyelim. Ne aşırılığa gidelim ne de adam öldürelim. Bunun bir de öldükten sonra dirilmesi var. Tevrat'ta da 'adam öldürmeyeceksin' diye açık bir emir var. Ne gerek var oturayım oturduğum yerde"

Bir İsraillinin bunu düşünmesi mantıklı değil mi? Ama tabi insanoğlu çabuk unutur herşeyi. Ne Firavunlar gelmiş ne Nemrutlar geçmiş!

İsrail şu an başka bir hesap içinde. Kudus'ü ve dolayısıyla Mescidi Aksa'yı tamamen kuşatmak istiyorlar. Mescidi Aksa'nın altına öyle tüneller açmışlar ki sanırsınız maden sahası işletiyorlar. Süleyman tapınağını bulup dünyaya hükmetcekler akıllarınca!

Adamlar istediği gibi at koştururlar tabi. Türkiye hariç hangi İslam ülkesi gerçek anlamda tepki gösteriyor bunlara? Körfez ülkeleri paranın kölesi olmuş. Diğer İslam ülkeleri başındaki dertlerle uğraşır, azıcık aşım ağrısız başım modunda. İran desen, İslam alemine tarihi boyunca bir iğne ucu kadar faydası dokunmamış. Geriye Türkiye kalıyor. Türkiye tek başına ne yapsın? Nerede o dünyayı dize getiren Osmanlı? Abdulhamid olsaydı böyle mi olurdu? Saltanatı boyunca bir tane Yahudiyi Filistin topraklarına sokmamış mübarek. Filistin'den toprak satın almak isteyen Yahudilerin önderi olan Theodor Herzl'e verdiği tarihi cevap ne muhteşemdir. "Bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam. Zira bu vatan bana değil milletime aittir. Bu topraklar kanla alınmış ancak kanla verilir."

Hiç unutmam Emin Çölaşan denilen gazeteci bir zamanlar cennet mekan Sultan Abdulhamid Han'a köşesinden "33 yıl süren padişahlığında ülkeyi yalan yanlış ihbarlarla yönetti, onursuz adam" diyerek aslında kendi karakterini özet geçmişti. Zamanında "Paradan altı sıfır atılırsa Taksim Meydanı'na çıkar eşekler gibi anırırım" deyip anırmayan sen çıkmış onurdan şereften bahsetmiştin!

Bir de kendi tarihine kendi ecdadına düşman bir kesim Abdulhamid ismini duyunca hemen batının ağzından yazar konuşurlar. Bazıları da güya iki akademisyenin yaptıkları uzuun! araştırmaya atıfta bulunurlar. Osmanlı arşivlerindeki kaynağı belgesi olmayan uzuun araştırma dermiş ki Sultan Abdulhamid'in Herzl'e söylediği "Ölürüm de bir adım toprak vermem" sözü palavraymış! Rotschild denilen Yahudi aile nezdinde Musevilere topraklar satılmış!

Sultan Abdulhamid'in BaşMabeynci'si ve sırdaşı olan Tahsin Paşa'nın hatıralarında hepsi yazıyor. Sultan "Dünyanın bütün devletleri ayağıma gelse bütün hazinelerini kucağıma dökseler size bir karış yer vermem" diyerek son sözünü söylemiş. Sadece Avrupa'da eziyet gören Yahudilere merhamet göstererek Selanik İstanbul İzmir Aydın bölgesine yerleşmeleri için gerekli talimatları vermiştir. Ancak vatan sevgisinden uzak bazı vali ve memurlar münferit olarak Yahudilere toprak satmış bu durumu öğrenen Sultan derhal müdahale edip hainleri cezalandırmıştır.

Hasılı kelam İsrail İsrailliliğini yapmaya devam edecektir. Asıl Müslümanlar ne yapacaktır? Allah, Abdülhamidlerin sayısını artırsın inşallah.

Bu vesile ile Cennet Mekan Sultan Abdülhamid'i rahmetle minnetle anıyorum.

 

******

 

RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN

 

       Ramazan ayında oruç tutarak arınmamıza vesile olan ve bizleri bayrama ulaştıran Allah'a şükürler olsun. Tüm İslam aleminin ve siz değerli BBN Haber okuyucularının Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum. Allah rızası için tutulan oruçlar yüzü suyu hürmetine korona virüslü son Ramazan Bayramı olsun inşallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Melik Taşcı Arşivi