Kadir Melik Taşcı

Kadir Melik Taşcı

Kılıçdaroğlu'nu üye yapan eşcinseller İmamoğlu'nun suçu ne?

Kılıçdaroğlu'nu üye yapan eşcinseller İmamoğlu'nun suçu ne?

Bu eşcinsel merakınız nedir? Çok mu seviyorsunuz bu sapkınları? Kişi sevdiğiyle beraberdir rahat olun. Ekrem İmamoğlu ortayı açtı Kılıçdaroğlu golü attı! Meğer siz içinizde neler yaşıyormuşsunuz! Çok mu içerlisiniz bunlara sapkın denilmesine? Bu sapkınları aklama veya normalleştirme sevdanız nedir? Ekrem İmamoğlu "Toplum hazır değil ama ben hazırım eşcinsel evliliklerine" demişti. Şimdi de Kılıçdaroğlu "Eşcinseller Türk aile yapısını niye bozsun" demiş. Sen misin bu açıklamayı yapan. Birlikte olduğu adamla Chp Genel Merkezi'nin önüne gelen adama bu sevinci yaşattınız ya Lut kavminin kulaklarını çınlattınız! Eşcinsellik Türk aile yapısını bozmaz açıklaması üzerine eşcinsel dernekler Kılıçdaroğlu'nu fahri üyesi yapmış. İyi hoş güzel de Sayın İmamoğlu'nun neyi eksik? O da üyeliği hak etmiyor mu?

******

YÜCE TÜRK MİLLETİ'NE KURBAN OLUN SİZ

Nisan ayı başında 103 emekli amiral tarafından milli iradeyi hedef alan bir bildiri yayımlanmıştı. Bildiri yayımlanır yayımlanmaz sağduyulu insanlar tarafından tepki gösterilmiş, darbe ümidiyle rüyalanan bu amirallere millet itibar etmemişti. Chp ve aynı çizgideki avaresi her zaman ki gibi şaşırtmayarak bu bildiriyi hafife almış "emekli askerler mi darbe yapacak" diyerek akıllarınca insanlarla dalga geçmişti. Belki emekli askerlerin darbe yapacak gücü yok ancak bu bildiriye yüksek tondan tepki gösterilmeseydi bu işin önü alınamazdı. Bu 103 amiral aracılığıyla aslında bir yoklama çekilmiştir. Arkalarındaki gizli mihraklar kamuoyunda tepki ölçümü yapmıştır. Gelen tepkiler cılız olsaydı Türk Silahlı Kuvvetleri'nden hala silinemeyen fetö artıkları devreye sokulacak bu sefer muvazzaflar tekrar girişimde bulunabilecekti! Bunu bilemeyiz. Bildiğim tek şey bu ülkede darbe mevsimi artık bitmiştir. Ya çıkar partiye üye olur adam gibi siyaset yaparsınız ya da defolup gidersiniz. Bildiriye imza atan amiralin birisi Hdp'lilerden daha şehvetle "Suriye sınırımızda Pyd olsun, en azından daha laik" diyerek terör örgütüne haz yaşatmıştır. Bu ülkenin şerefli amiral rütbesini kullanıp bildiri imzalayan ne idüğü belirsiz bu tipler millet nezdinde hiçbir zaman itibar göremeyecektir.

******

BİDEN "SOYKIRIM" DEDİ CANAN KAFTANCIOĞLU DUT YEMİŞE DÖNDÜ!

Amerika'nın yaşayan ölü suratlı Başkanı Biden 1915 olayları için "soykırım" ifadesini kullandı. Sonuç gavur gavurluğunu yaptı.Türkiye'nin neredeyse tamamı sert dille bu ifadeyi ve ölü suratlıyı kınadı.

Türk milletinin tarihinde asla soykırım olmamıştır. Aksine Türkler insanlığı soykırımdan kurtarmıştır. Türkler olmasaydı şu an dünyada Yahudi mi kalırdı acaba? Sırp tarihçi Petroviç adında biri yakın bir zamanda şöyle bir açıklama yapmış: "Türk hakimiyeti bir lütufdu, Türkler olmasaydı Hristiyanlar bizi yakardı."

Amerika ve siyonist başkanına gerekli adımlar atılmalı gereken cevap verilmelidir. İktidarın biz yolumuza bakarız açıklamasıyla da olmuyor bu işler malesef. Şimdiye kadar yolumuza baktık da ne oldu? Demek ki bu yollar artık yetmiyor, yeni yollar yeni stratejiler belirlemek lazım. Artık kapılar arkasında değil herkesin önünde konuşmak lazım. Sayın Erdoğan, haziran ayında Biden ile görüşecek. Basın toplantısında iç kamuoyunda söylediği sözleri bütün dünyanın gözü önünde Biden'e sorması lazım. Madem bir buçuk milyon Ermeni öldürüldü! Hani nerede bunların toplu mezarları? diye sorması lazım. "Soykırım" derken elindeki hangi bilgiye belgeye dayandın? hadi bir açıkla biz de bilelim demesi lazım. Türklerden soykırım çıkmaz diyerek Şimon Peres'in cehennemin dibindeki kulaklarını çınlatarak Biden'a da insanlığı öldürmeyi asıl siz iyi bilirsiniz demesi lazım. Amerikan başkanının soykırım açıklaması sonrası Hdp hariç bütün siyasi partiler genel başkanlar, il başkanları tepki gösteren açıklamalarda bulundu. Özellikle takip ettim İstanbul il başkanlarını. Ak Parti'si MHP'si İyi Parti'si Saadet'i BBP'si hepsi il başkanları nezdinde twitterdan kınadı bu açıklamayı. İçlerinden biri hariç. Canan Kaftancıoğlu. Mayası kınamayı, iki çift laf etmeyi kaldırmadı haliyle. Zaten kınasaydı abes olurdu o da ayrı bir konu. Durum böyle iken Sayın Kılıçdaroğlu'nun "soykırım" yalanını kınaması hiçbir şey ifade etmiyor benim için. Dostlar alışverişte görsün misali. Senin İstanbul İl Başkan'ın Amerikan Başkanı ile aynı görüşte olmalı ki ağzını açıp kınayan tek kelime etmedi. Sen de muhalefetlik yaptığını zannedip Amerikan Başkanı üzerinden hükümeti Sayın Erdoğan'ı eleştiriyorsun öyle mi? Yazık.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Melik Taşcı Arşivi