Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

Epstein Dosyası

Epstein Dosyası

Geçen hafta gündeme gelen Epstein dosyası dünya da geniş yankı uyandırdı. Kan dondurucu iddiaların yer aldığı dosyada prenslerden, siyasetçilere, sanatçılara, Mossad’a kadar uzanan ifşalar yer almaktadır. En küçüğü 14 yaşında olan 18 yaş altında onlarca kız çocuğuna cinsel istismar ve fuhuş ağı kurmak ve yargılanırken gözaltındayken intihar eden Epstein davasına ilişkin dosyalar gün yüzüne çıkmaktadır.

Epstein’in fuhuş ağına Ghislaine Maxwell, Uluslar arası Adalet Divan’ında (UAD) İsrail’i savunması beklenilen avukat Alan Dershowitz , Prens Andrew, bilim insanı Stephan Hawking, Obama, Trump ve Holywood yıldızı birçok şahsın dahil olduğu cinsel istismar suçlarına ortak olduklarını gösteriyor.

Dava nasıl başladı?

Dava da ismi geçen Jeffrey Epstein, 2005 yılında Miami de 14 yaşındaki bir kıza cinsel ilişki karşılığında para teklif bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Reşit olmayan birçok kız cinsel istismara uğradığını iddia etse de 2008 yılında mahkeme sadece bir kıza cinsel istismar suçundan suçlu bulmuştur. 13 aylık hapis ceza alan Epstein, 2019 yılında fuhuş ağı kurmak suçundan sorumlu tutulmuş ve gözaltında tutulurken hapishane de ölü bulunmuştu. Daha sonra öldü ölmedi mi tartışmaları da gündeme gelmişti. Davada kilit konumdaki eski sevgilisi Ghislaine Maxwell 2021 yılında Manhattan savcısı tarafından Epstein ve arkadaşlarına reşit olmayan kızlar sağlamak suçundan suçlu bulunarak 20 yıl hapis cezası almıştır.

Epstein’in adası

ABD’li milyarder Jeffrey Epstein’in adası olan Epstein adası Amerika birleşik devletlerinde bulunan virgin adalarıdır. İki ayrı adadan oluşan bu adalar herkes tarafından Little Saint James ve Great Saint James olarak biliniyor. Epstein adayı 1998 yılında 7,95 milyon dolara satın almıştı. Little Saint James, Epstein’in özel ikametgahıydı. Ada içerisinde bir konak, havuz, tenis kortu ve helikopter pisti bulunuyordu.

Bu sapık olayın içinde yine Siyonist Yahudilerin olması şaşırtmadı. Epstein’in elinde binlerce kayıtlı kaset olduğu tahmin ediliyor. Ağına düşürdükleri kişileri şantaj yolu ile kendi istekleri doğrultusunda hizmet ettiriyorlar. Bakalım bu yapının Türkiye ayağında kimler var?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi