Mehmet MERTEK

Mehmet MERTEK

Küresel Dünya Düzeni

Küresel Dünya Düzeni

Cumhuriyetin 100. yılını kutladığımız bu yılda Dünya’da da önemli gelişmeler yaşanıyor. Önce salgın ile insanları kontrol altına alıp istedikleri aşıları vurdurtan arka plandaki güç merkezleri şimdi İklim Krizi adı altında hayvancılık ve tarımla ilgili planlarını devreye koymaya çalışmaktadırlar.

İnsanlar o kadar aptallaştı ki kendilerini gizleme ihtiyacı duymuyorlar. Affınıza sığınarak yazıyorum gözümüze soka soka yapmaya devam ediyorlar. Şimdiki hedefleri hayvancılık. Bunun içinde dünyadaki büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısını kademeli olarak azaltmak ve insanları yapay ete hazırlamak. John Kerry (Amerika Birleşik Devletleri Başkanlık İklim Özel Temsilcisi) şu ifadeleri kullanıyor: “Çiftçiler emisyon için net sıfır hedeflerine ulaşmak için gıda yetiştirmeyi durdurmalı.” İfadesini kullanarak tarımın hedeflerinde olduğunu açıkca göstermiştir. Bill Gates denen şahıs sürekli metan gazının zararlarından bahsederek hayvanların zararlarını anlatmaktadır. Sahi bu adamın mesleği ne? Teknoloji girişimcisi mi? Şirket sahibi mi? Yoksa çiftçi mi? Ya da aşılar yapan bir sağlıkçı mı? Bu adamı hafife almamakta fayda vardır. Bu adam bir şeyler hakkında konuştuğu zaman kısa süre sonra gerçekleşme ihtimali oluyor. Aşı ve salgınla ilgili geçmiş yıllarda yaptığı açıklamalar birebir gerçekleşmişti. İnsanları yapay etlere ve yapay gıda ihtiyacımızı sağlayacağımız haplara doğru çevirmeyi hedefliyorlar. Türkiye’de yakın bir zaman da özel bir televizyon kanalında (ne kadar milli sorgulanmalı) ki haber programında yapay et haberi yapılmış ve tepki çekmişti. Toplumun nabzını haberlerle yokluyorlar. Daha sonra zihinlere iyice oturtup bilimsel olarak temellendirilip planı hızlı bir şekilde uygulamak. Ne yazık ki ülkemizde küresel çeteye karşı savaş açmayı bırak her istediklerini yapma yarışına girenler var. İnsanlar arkadaki büyük planı algılamayabilir. Bunu çok güzel bir şekilde kamufle edip toplumu farklı konularla meşgul ederek istediklerini yapmaya başlamışlardır.

Biz buradan bazı gerçekleri sezebiliyor ve görebiliyorsak devlet aklı da emin olun bunları görüyordur. Devletimizden küresel çeteye karşı gerekli önlemlerin alınmasını umut ediyorum. Allah insanlığa karşı olan insanlıktan çıkmış bu güruha karşı bize yardım etsin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet MERTEK Arşivi