Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

12 Mayıs Anneler Günü

12 Mayıs Anneler Günü

Saygıdeğer okurlarım;

Anne sevgisi kelimelerle tarif edilmez en müstesna servettir. Yılda bir güne sığmayan sözlerin kifayetsiz kaldığı en kıymetli armağandır evlatları için annenin varlığı..

Evladı hasta olduğunda baş ucunda sabahlayan, evladı yemek yemediği zaman yemek yemeyen ve hatta yediği yemekten tat alamayan annelerimiz.

Evladı başarıdan başarıya koştuğunda gurur duyan içten içe mutlu olan bir nebze olsun duygulanan annelerimiz. Evladı okuyup bir meslek sahibi olduğunda dünyanın en mutlu insanı olan annelerimiz.

Evladı kendisini üzgün hissettiğinde onunla birlikte üzülen evladı kendisini mutlu hissettiğinde onunla birlikte mutlu olan tüm hayatını evladının eşinin yuvasının mutluluğu için adayan annelerimiz.

Evladı babasından bir şey isteyeceğinde ve hatta bir şey talep edeceğinde baba ile evlat arasında iletişim bağı kuran ve iletişim bağlarını güçlendiren annelerimiz.

Evladı okula giderken habersizce ceketinin cebine harçlık koyan, kışın soğuk havada sıkı giyinmesini yazın sıcak havalarda terli terli soğuk su içmemesini tavsiye eden uyaran hayır duasını hiç bir zaman evladından eksik etmeyen annelerimiz.

Evladı bir yuva kurduğu zaman bu günleri de gördüğü için yüce rabbimize dua eden, oğlunu damatlık takım elbise ile kızını bembeyaza gelinlik ile görünce yüce rabbimize sonsuz şükür eden, evladının mutluluğuna ortak olan evladının mutluluğu için pür telaş çabalayan annelerimiz.

Kısacası anne başta taç, her derde ilaç, bir evlat pir de olsa anneye muhtaç.

Onun için her ne kadar anneler gününde annelerimizin anneler gününü kutlasak da kapalı kutularda saklı hediyelerle anneler gününü hatırlasak da yetersiz kalır.

Çünkü anneye duyulan sevginin, anneye olan gönül bağının günü saati ayı ya da yılı yoktur.

Anne sevgisi yüreğimizde sonsuza kadar var olduğu için her gün anneler günüdür.

Bir evlat için yaşımız kaç olursa olsun anneye duyulan sevgi ömürlüktür.

Tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Elleri öpülesi annelerimize saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR