Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı

Saygıdeğer okurlarım; Sağlığımız hayatımızda en kıymetli servetimizdir. Kendimizi iyi hissetmediğimizde en yakın sağlık kuruluşuna başvurmak önem arz etmektedir. Alanında uzman hekimlerimiz tarafından doğru teşhis ve tedavi yöntemlerini uygulamak sağlığımız için önem taşımaktadır.
İnsan sağlığını korumak için gecesini gündüzüne katan 7 gün 24 saat çalışan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız. Yeri geldiğinde izin dahi kullanmayan insan sağlığını korumak için alın teri döken doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız.

Öylesine kutsal bir mesleği icra eden, gerektiğinde şehir şehir, ilçe ilçe, köy köy dolaşan hastalarına sağlık hizmeti sunan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızdır.
Doğru teşhis ve doğru tedavi yöntemleriyle hastalarının salgına kavuşmaları için elinden geleni yapan, insan sağlığını her daim önem planda tutan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızdır.
Gerektiğinde ambulans hizmetleriyle tüm hastaların yardımına koşan, acil durumlarda adeta zamanla yarışan hastaları hemen sağlık kuruluşlarına ulaştıran da doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızdır.
Gerektiğinde cerrahi müdahaleler ile hastaların sağlığına kavuşmasını hedef kılan saatlerle dakikalarla ve saniyelerle yarışan emek veren gayret gösteren çaba sarf eden alın teri döken doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızdır.
Böylesine müstesna bir mesleği icra eden doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı yılda bir gün değil yılın belirli günlerinde değil her daim hatırlamak gerekiyor.
Değerli doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.
Tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR