Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

23-29 Eylül Demir Yolu Haftası ​

23-29 Eylül Demir Yolu Haftası ​

Saygıdeğer okurlarım; ülkemizde ulaşım bir çok seçenekleriyle ayrı bir yere sahiptir. Kara yolu deniz yolu hava yolu ve de demir yolu olmak üzere birçok ulaşım alternatifleri bulunmaktadır. Seyahatlerimizde tercihlere göre ulaşım araçlarından faydalanabiliriz.

Demiryolu ulaşımını örnek alacak olursak seyahatlerimizde tren aracılığıyla gideceğimiz ile ulaşmak mümkün olmaktadır. Günümüz teknolojilerinin geliştirilmesiyle YHT yani yüksek hızlı tren sistemiyle Ankara İstanbul Eskişehir gibi birçok ile kısa sürede ulaşmak mümkündür.

Gelişen teknolojiyle birlikte YHT yani yüksek hızlı Tren sistemiyle gün içerisinde seyahatlerimizi gerçekleştirebiliriz aynı gün içerisinde hem gidiş hem dönüş sağlayabiliriz. YHT yani Yüksek hızlı Tren sistemiyle uzaklarda bulunan sevdiklerimize küçük sürprizler yapabilir uzakları yakın edebiliriz.

Demirden oluşan yollarıyla yıllara dayanan bir ulaşım sistem idi Tren uzundu yollar özlem hasret mutluluk biriktirirdi yüreklere yollar çoktu uzun uzun izlenirdi bitmek bilmeyen eşsiz manzarası Kara idi Tren duman çıkarırdı bacası...

Sıra sıra her istasyonda durur sevenleri sevdiklerine kavuşturur. Bekleyenleri gideceği yere ulaştırır. Demiryolu unutulmaz ulaşım aracıdır.

Şehirlerarası seyahatte tercih edilir uzak yollar onun ile azalır yâda tükenir demiryolu ile ulaşım bir başka özeldir. Vatmanların emeğiyle dolar demiryolu şehirler arası ulaştırır nice yolcuyu şehir şehir ulaşımın öncü ismi trendir ulaşımın unutulmaz yapısı...

Ulaşımın unutulmaz yapısı Tren ile sağlıklı ulaşımı sağlayan tüm vatmanların emekleri gayretleri daim olsun. Ulaşımın unutulmaz sistemi tren hayatımızın merkezinde her daim var olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi