Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Çalışan Gazeteciler Günü!

Çalışan Gazeteciler Günü!

Saygıdeğer okurlarım; Her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Bu kutsal mesleği icra eden tüm gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız bu özel ve anlamlı günde hatırlanmakta ve de unutulmamaktadır.

Halkın yurttan ve dünyadan haber almasını sağlayan günün her saatinde ve de gerektiğinde son dakika gelişmelerini halka duyuran ya da paylaşan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız. Memleketin her köşesinden tüm haberleri ve tüm gelişmeleri hemen halkın bilgisine sunan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız. 7 gün 24 saat halkın yurttan ve dünyadan haberdar olmasını hedefleyen adeta deyim yerindeyse gecesini gündüzüne katan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız. Söz konusu halka haber ulaştırmak olunca gerektiğinde izin dahi kullanmayan halka haber ulaştırmak için il il, ilçe ilçe, kasaba kasaba dolaşan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Mevsim şartlarında karlı yolları aşan nice zorluklara göğüs geren görevini her daim yerine getiren halka haber ulaştıran gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Gazeteden televizyondan ve de radyodan güncel haberleri aktaran ana haber bülteniyle halkın haberdar olmasını sağlayan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Böylesine müstesna bir görevi icra eden gazetecilerimizi ve basın mensuplarımızı sadece yılda bir gün değil, sadece yılın belirli günlerinde değil her daim hatırlamak gerekiyor.

Tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın en anlamlı günü olan Çalışan Gazeteciler Gününü tekrar tebrik ediyorum. Tüm gazetecilerimiz ve basın mensuplarımıza çalışmalarında daima başarılar diliyorum. Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR