Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Engelli Bireylerin Filizlenen Umutlarının Adı; EKPSS

Engelli Bireylerin Filizlenen Umutlarının Adı; EKPSS

Saygıdeğer okurlarım; Engelli bireylerin kamu personeli olarak kamu kurum ve kuruluşlarında iş sahibi olma hususunda her daim umutları, hayalleri ve hedefleri bulunmaktadır. Engelli bireylerin memur olması geleceğe yönelik filizlenecek nice hayallerin, hedeflerin ve de umutların temelini oluşturmaya olanak sağlamaktadır. Engelli bireylerin kamu personeli olarak görev yapması deyim yerindeyse azmin, gayretin, çabanın, emeğin, alın terinin en müstesna göstergelerindendir.

Onların kamu personeli olma hususunda azimli, gayretli, çabalı davranması başarının hiç bir şekilde engel tanımadığının da en güzide bir göstergesidir. Engelli bireylerin kamu personeli olarak görev yapması alın teriyle kendilerine yönelik ve geleceğe yönelik bir takım hedeflere ulaşması ve bu doğrultuda çaba sarf etmesi gerçekten takdire şayan bir başarı simgesidir. Engelli bireyler kamu personeli olmak için EKPSS yani Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmak ve başarı elde etmek zorunda. Engelli bireyler bu yıl da Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmak için sınavın yapılacağı tarihi, günü ve saati umutla bekliyor.  Bu toplumun bir ferdi olarak kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmak engelli bireyler için değeri paha biçilmez en kıymetli hediyelerdendir.  Sosyal yaşama uyum sağlayabilmek, emeğin, alın terinin tarif edilmez duygusunu en anlamlı şekilde hissetmek ve kavrayabilmek engelli bireyler için tarifi mümkün olmayan duygudur.

Ümit edelim ki engelli bireylerin hayalleri hedefleri ve umutları hiç bir zaman kaybolmasın. Azimle, gayretle, çabayla hazırlıklarını ve çalışmalarını sürdürdükleri Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavında temenni ettikleri başarıya ulaşmaları nasip olsun... Engelli bireylerin kamu kurum ve kuruluşlarında engelli kadrosuyla kamu personeli olarak görev yapmaları temenni ettikleri çalışma hayatına en yakın zamanda dâhil olmaları dileğiyle. Uzun lafın kısası sözün özü;  Bu yıl uygulanacak EKPSS yani Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına katılacak engelli bireylere başarılar diliyoruz.  Her daim nice başarılara ulaşmalarını temenni ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi