Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Gazeteciler ve Basın Bayramı

Gazeteciler ve Basın Bayramı

Saygıdeğer okurlarım.

Yurttan ve dünyadan haberdar olmamızı sağlayan güncel haberleri halka son dakika gelişmeleriyle hemen duyuran gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız. Ana haber bülteniyle yurttan ve dünyadan tüm haberleri öğrenmemizi sağlayan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Meteorolojinin günlük hava tahmin raporlarını halka arz eden yoğun yağışın etkili olacağı illeri sıralayan hava sıcaklıklarının yükseleceği ve de düşeceği illeri bir bir aktaran gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Spor sevenler için spor haberlerini en ince ayrıntısına kadar aktaran yeni transfer haberini bir bir duyuran gerçekleşecek futbol karşılaşmalarının bilgisini halka sunan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Gazetelerde güncel haberlerin nabzını tutan güncel köşe yazılarıyla okuyucularına haber sunan sayfa sayfa güncel haberleri tek tek kaleme alan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Gazetelerin internet sayfalarında güncel haberleri anlık halkın bilgisine ulaştıran spor sağlık yaşam gibi konularda da haber hazırlayıp halkın haberdar olmasını hedefleyen gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Karlı yollar aşan il il ilçe ilçe nice kasaba nice belde ulaşan güncel haberleri halkın bilgisine ulaştıran mesleğine duyduğu sevgiyle gerektiğinde izin dahil kullanmayan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Kimi zaman evinden yuvasından kilometrelerce uzakta olsa da görevini her şeyden üstün tutan halka haber ulaştırmak için elinden geleni yapan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız.

Halka yurttan ve dünyadan haber ulaştırmak için özveriyle çalışan emek veren gayret gösteren ve de bu doğrultuda devamlı çaba sarf eden tüm gazetecilerimizin ve basın mensuplarımızın başarıları daim olsun.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlu olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi