Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehri Ramazan

Hoş Geldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehri Ramazan

Saygıdeğer okurlarım;

Yüce rabbimize sonsuz şükürler olsun ki takvim yaprakları 11 Mart’ı gösterdiğinde mübarek Ramazan-ı Şerif’e kavuşacağız inşallah. On bir ayda bir defa gelen en müstesna misafiri en güzel şekilde ağırlayacağız elbette.

İbadetlerin hasıl olduğu sabrın şükrün ve ilahi huzurun hakim olduğu Kur'an-ı Kerim tilavetlerinin okunacağı Hatmi Şeriflerin yapılacağı teravih namazlarının eda edileceği adı güzel kendisi özel mi özel Ramazan'ı şerif..

İftar ve sahur ile taçlanacak günlerimiz bereket dolacak hanelerimiz oruç ibadeti ile sıhhat bulacak hep birlikte cümlemiz çünkü Ramazan-ı Şerif on bir ayda bir defa gelen en kıymetli misafirimiz.

İftar davetlileriyle taçlanacak şehri ramazan birlik beraberlik ve paylaşmak duygusu hissedilecek kurulan sofralardan öyle ki en müstesna duyguları yaşatacak gelişiyle birlikte on bir ayın sultanı Ramazan..

Miniklerimiz büyükleriyle birlikte yaşayacak ramazan sevincini tatlı uykuyu bölüp görecek ve hissedecek sahur bereketini iftar vaktine kadar görecek ve bilecek tatlı telaşeyi tebessüm ederek idrak edecek minik kalpler mübarek ramazan ı şerifi

Bin aydan daha hayırlı bir gece var mübarek ramazan ı şerif de kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim indirildi bu gecede rahmet deryasıyla birlikte inşallah erişeceğiz mübarek Kadir gecesine

Yüce rabbimiz öyle ümit edelim ve temenni edelim ki bu Ramazan'ı şerif ayını da hakkıyla idrak eden kullarından eylesin inşallah hepimizi.

Rahmet deryası sunacak cümlemize bereket armağan olacak hanelerimize şükürler olsun yüce rabbimiz yeniden kavuşturacak bizleri mübarek Ramazan-ı Şerife…

Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun. Ramazan-ı şerifimiz mübarek olsun.

Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR