Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Merhaba BBN Haber’in değerli okurları

Merhaba BBN Haber’in değerli okurları

Saygı değer okurlarım; bundan sonra “Birlik Beraberlik Noktası” BBN Haber Gazetesi aracılığıyla siz değerli okurlarımızla bize ayrılan bu köşede buluşacağız ve kaleme aldığımız yazılarımızı paylaşmaya gayret edeceğiz inşallah. Bana BBN Haber Gazetesi aracılığıyla köşe yazarlığı yapmama ve kaleme aldığım yazılarımı değerli okurlarımla paylaşmama imkan tanıyan, BBN Haber yönetimine teşekkür ediyorum..

Bendeniz kendi değimiyle; "Fiziki Engelli Olan Ama Kalemde Engel Tanımayan Yazar" olarak duygu ve düşüncelerini kaleme almayı seven biriyim, inşallah bundan sonraki köşe yazılarımızda siz değerli okurlarımıza güzel konulardan bahsedeceğiz ve bahsetmeye çalışacağız; kalemimiz yettiğince tabi...

Bu yazımızda aslında sadece BBN Haber okurlarına merhaba diyecektik; ama küçük bir köşe yazısı da kaleme alsak hiç fena olmaz diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz değerli okurlarım?

"Yarıyıl Tatili Sona Erdi" Ve..

Kıymetli öğrenciler yarıyıl tatili sonrası yeniden ders başı yaptı. Yeniden ders başı yapan öğrencilerin mutluluğu ve okul sevinci televizyon aracılığıyla haber bültenlerini takip etiğimizde âdeta gözlerinden okunuyordu. "Haksız mıyım değerli okurlarım?"

Başarının olmazsa; olmaz yegâne parçasının eğitim olduğuna inanan tüm öğrenciler derslerine konsantre olarak, adım, adım eğitim, öğretimini tamamlamaya gayret gösteriyor, hedeflerinin ve hayallerinin gerçeğe dönüşmesini canı gönülden istiyor ve bu husus da güzel temennilerde bulunuyor. Haksız mıyım?

Ne diyelim yüce rabbim tüm öğrencilerin gönlüne göre versin. Bekledikleri ve arzu ettikleri tüm hedeflerine ve hayallerine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Tabi ki unutmamamız gereken ve şans dilememiz gereken 2020 yılı eğitim, öğretim döneminin sonunda üniversite sınav heyecanı yaşayacak olan genç öğrencilerde var! Daha güzel bir gelecek için hedeflerinin pesinden koşmaya çalışan, geleceğin doktoru, geleceğin öğretmeni, geleceğin mühendisi olma yolunda ilerlemeyi hedef kılan tüm genç öğrencilerin üniversite sınav sürecinde akıttıkları her alın terinin başarıya dönüşmesini canı gönülden temenni ediyoruz. Emeklerinin ve akıttıkları her alın terinin elbette; bir gün nice başarılarının kapılarını aralayacağına tüm kalbimizle inanıyoruz. İsterseniz merhaba köşe yazımıza yavaş yavaş son noktayı koyalım. Daha nice konulara değinmeyi ilerleyen günlerdeki köşe yazılarımızda yer vermeye çalışalım... Malum BBN Haber’e yeni merhaba dedik. Gelin bu seferlik merhaba satırlarını tadında bırakalım. Yazımızı da burada noktalayalım.

Saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR