Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Saygıdeğer okurlarım; Takvimler 14 Eylül tarihini gösterdiğinde yani bugün tüm İslam alemi için büyük bir önem arz eden mübarek Mevlid kandilini idrak edeceğiz. Mevlid kandili Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa (Sav) efendimizin dünyayı şereflendirdiği müstesna gündür.

Camilerimiz dolup taşacak Kur'an-ı Kerim tilavetleri okunacak Mevlidi şerifler ihya edilecek eller semaya yükselecek gönüller Mevla'ya yönelecek, deyim yerindeyse güzel mi güzel anlamlı mı anlamlı bir Mevlid kandili idrak edilecek.

Bu mübarek Mevlid kandilinde ibadetler hasıl olacak, nice dualar edilecek, yüce rabbimizden kabul olmasını temenni ettiğimiz tüm dualarımızın kabulü dilenecek. Çünkü yüce rabbimiz ol deyince olduran, kullarını her daim gören duyan ve anlayandır.

Yüce rabbimiz bu mübarek Mevlid kandilinde cümle mümin ve mümine kullarının dualarını boş çevirmesin. Ve cümle kullarını duası kabul olan başkalarının duasını çokça alan kullarından eylesin inşallah…

Yüce rabbimiz bu mübarek mevlid kandilinde dertli kullarına davalar hasta kullarına şifalar borçlu kullarına edalar ve ferahlıklar ihsan eylesin inşallah (Amin)

Sevgili Peygamberimiz alemlere rahmettir onun ismi Ahmet Mahmut Muhammed dir. O ki 571 doğan bir güneştir. Onun Ümmeti olmak bizlere en güzel rehber en müstesna servettir.

Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa ( Sav ) efendimizin Ümmeti olma şerefine nail olduğumuz için sonsuz hamdü senalar olsun.

Bizleri bir kez daha mübarek Mevlid kandiline eriştiren yüce rabbimize sonsuz şükürler olsun.

Dualarımız kabul, ibadetlerimiz makbul olsun.

Tüm İslam alemi için mübarek Mevlid kandili hayırlara vesile olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi