Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Özel Bireylerin EKPSS Sınav Heyecanı

Özel Bireylerin EKPSS Sınav Heyecanı

Saygıdeğer okurlarım;

Bu toplumun bir ferdi ve bir parçası olan engelli özel bireylerimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak için azimle gayretle ve çaba sarf ederek EKPSS sınav hazırlıklarını sürdürüyor. Engelli özel bireylerimiz hayalini kurdukları çalışma hayatına adım atmak için EKPSS sınav çalışmalarını kararlılıkla devam ettiriyor.

Beklenen gün yavaş yavaş yaklaşıyor tarihler 28 Nisan Pazar gününü gösterdiğinde engelli özel bireylerimiz EKPSS sınavında alın teri dökecek geleceğe yönelik nice hedeflerin ve de nice hayallerin gerçeğe dönüşmesi için elinden geleni yapmaya özen gösterecek.

Dışarıdan bakıldığında Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı olarak düşünülse de engelli özel bireylerimiz için bir umut kaynağı bir hayalin gerçeğe dönüşmesi çalışma hayatına adım atma yani engelli özel bireylerimizin kendi iç dünyasında bir takım Engelleri aşma hususunda en iyi imkandır EKPSS…

Bu toplumun bir ferdi ve bir parçası olan engelli özel bireylerimizin kamu kurum ve kuruluşlarında görev alması alın teriyle çaba göstererek ve hatta gayret sarf ederek çalışma hayatına dahil olması engelli özel bireylerimiz adına en kıymetli ödül ve en değerli armağandır.

Engelli özel bireylerimizin imkanlar mümkün olduğu taktirde her alanda başarılı olma olanakları elbette ki vardır. Pek tabi çalışma hayatında da nice başarılara imza atmaları mümkün olmaktadır.

Çünkü hiç bir zaman başarı engel tanımamaktadır.

Uzun zamandır sürdürülen sınav çalışmaları ile engelli özel bireylerimiz EKPSS Sınavından daha yüksek puan almak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak için engelli özel bireylerimiz hayallerine ve hedeflerine EKPSS Sınav sonucuyla ulaşmayı temenni ediyor.

2 yılda bir defa gerçekleştirilen EKPSS Sınavı ile engelli özel bireylerimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görev almak için elinden gelen gayreti ve de çabayı sarf etmeye özen göstermektedir.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ÖSYM tarafından yapılan sınav ve atama ile birlikte engelli özel bireylerimiz kamu kurum ve kuruluşlarında bir meslek sahibi olabilmektedir. Bu toplumun bir ferdi ve bir parçası olan engelli özel bireylerimizin engelli kamu personeli olma yolunda akıttıkları her alın terinin başarıya dönüşmesi dileğiyle...

2024 EKPSS Sınavına katılacak tüm engelli özel bireylerimize başarılar diliyoruz.

Hedeflerine ve hayallerine en kısa zamanda ulaşmalarını canı gönülden temenni ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR