Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Teknolojik Unutulmaz Bir Sistem Radyo

Teknolojik Unutulmaz Bir Sistem Radyo

Saygıdeğer okurlarım; Radyo unutulmaz bir teknolojidir hayatımızda haber bültenlerini dinlediğimiz spor haberlerini dinlediğimiz bazen de futbol karşılaşmasını takip ettiğimiz bir nostaljik sistemdir; radyo .

TRT müziklerini severek dinlediğimiz birbirinden değerli sanatçılarımızın eserlerini hatırladığımız neşe mutluluk sevinç duyduğumuz iletişim aracıdır.

Büyüklerimiz daima anlatırlardı radyodan dinlerdik ana haber bültenlerini TRT müziğin sevilen şarkılarını bizim neşe kaynağımız da o idi diye ifade ederlerdi. Onun için radyo bir neslin vazgeçilmezidir.

Günümüz teknolojileri ne kadar gelişse de hayatımızda internet ayrı bir yere sahip olsa da nostaljik bir sistem olan radyo asla unutulmuyor.

Nedendir derseniz değerli sanatçılarımız Belkıs Akkale, Emel Taşçıoğlu, Bedia Akartürk ve İzzet Altınmeşe gibi daha adını sayamadığımız birçok sanatçıların eserlerini radyodan dinlemenin mutluluğu bir başkadır elbette ki.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte sevdiğimiz müzikleri internetten dinleme fırsatımız olsa da radyonun yeri apayrıdır kalbimizde ve de gönlümüzde çünkü radyo geçmişten günümüze nostaljik en kıymetli armağan en güzel hediyedir tabi ki…

Günün her saatinde dinlediğimiz evde arabada iş yerinde hayatımızın bir parçası haline getirdiğimiz teknoloji güneşi radyo.

Belki teknolojinin gelişmesi ile birlikte radyoyu pek dinlemesek de eski radyolarımızı güzel bir anı güzel bir hatıra olarak saklaya biliyoruz kıyılarda veya köşelerde böylece güzel bir yolculuk yapıyoruz kimi zaman geçmiş unutulmaz günlerimize

Anılar ve hatıralar hiç bir zaman unutulmaz radyonun kalbimizde ve de gönlümüzde yeri asla doldurulamaz.

Çünkü nedendir derseniz radyo teknolojinin parlayan güneşidir hiç bir zaman yeri asla dolamaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi
SON YAZILAR