Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Tüm öğrencilere iyi tatiller

Tüm öğrencilere iyi tatiller

Saygıdeğer okurlarım; geçtiğimiz günlerde tüm öğrenciler karne sevincini yaşadı bir eğitim öğretim yılını da geride bıraktı. Kimi öğrenciler karnelerde düşük not olmasının hüznünü hissederken kimi öğrenciler de karnelerde yüksek not olmasının mutluluğunu hissetti.
Karnesinde düşük not bulunan öğrenciler yeni eğitim öğretim yılında notlarını düzelteceğine kendilerine söz vererek, karnesinde yüksek not bulunan öğrenciler yeni eğitim öğretim yılında kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini temenni ederek, eğitim öğretim yılının son bulmasıyla tatile “merhaba” dedi.
Yoğun ve meşakkatli bir eğitim öğretim yılını geride bırakan öğrenciler tatil yapmaya hak kazandı. Dinlenecek yeni eğitim öğretim yılına azimli gayretli bir şekilde adım atmak için öğrenciler eğitim öğretime kısa bir mola verecek.
Arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak aile büyüklerini ziyaret ederek, kitap okuyarak, gelecek eğitim öğretim yılına daha iyi uyum sağlamak için ders konularını tekrar ederek dolu dolu bir tatil geçirecek olan öğrenciler.

Kimi öğrenciler yeni eğitim öğretim yılında yeni okul yeni sınıf yeni arkadaşlar ve de yeni öğretmenlerle tanışacak yeni eğitim öğretim yılının başlayacağı zamana kadar öğrenciler heyecanlı bir tatil geçirecek diyebiliriz. Lise eğitim öğretim sürecini tamamlayan öğrenciler Üniversite eğitim öğretim sürecine geçiş yapmak için geçtiğimiz günlerde (YKS) sınavına katıldı.
Geleceğe yönelik adım atmak için geleceğin mesleğini belirlemek için geleceğin doktoru, öğretmeni, ya da mühendisi olma yolunda ilerlemek için (YKS) sınavında alın teri döken emek veren çaba gösteren gayret sarf eden öğrenciler.
YKS sınavına katılan tüm öğrencilerin geleceği yönelik akıttıkları alın terinin başarıya dönüşmesi dileğiyle...
Tüm öğrencilerin sevdikleri ve sevenleri ile birlikte sağlıklı mutlu sevinç ve neşe dolu bir tatil geçirmeleri temennisiyle...
İyi tatiller değerli öğrenciler…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi