Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

Yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun

Saygıdeğer okurlarım; uzun bir tatil döneminden sonra geçtiğimiz günlerde tüm öğrenciler yeniden ders başı yaptı okuluna, öğretmenlerine ve de arkadaşlarına özlem duyan öğrenciler, “kavuşma” mutluluğunu yaşadı. Yeni sınıflar atlayarak öğrenciler yeni eğitim öğretim döneminde azim gayret ve çaba sarf ederek çalışmalarını sürdürmek için okullarına adım attı.

Öğrenim sürecini bir okulda tamamlayan öğrenciler eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yeni okullarla yeni öğretmenlerle ve yeni arkadaşlarla tanışmanın sevincini yaşadı.

Tatil süresince bol bol dinlenen, fırsat buldukça da ders konularını tekrar eden sevdikleri ve sevenleriyle güzel mi güzel vakit geçiren, tatil sürecini en iyi şekilde değerlendiren öğrenciler ilk ders zilinin çalmasıyla çaba göstererek yoğun geçecek bir eğitim öğretim yılına “merhaba” dedi

Eğitim öğretim süreci hayatımızın en müstesna dönemidir geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için hayallerimizin, hedeflerimizin ve umutlarımızın gerçeğe dönüşmesi için eğitim öğretim sürecini azim gayret ve çaba sarf ederek tamamlamak temenni ettiğimiz bir başarının gerçekleşmesine olanak sağlamaktadır.

Biliyorsunuz okul dönemine yepyeni eğitim öğretim sürecine ilk defa adım atan öğrenciler okulların açılmasından kısa bir süre önce okula uyum süreciyle okula ve eğitim öğretim sürecine “merhaba” dedi. İlk defa okulla tanışan bu güzel kardeşlerimiz okumayı, yazmayı, sayı saymayı, kelime fişleriyle harfleri heceleri ya da kelimeleri bir bir öğrenecekler. O minik öğrencilerin heyecanı ve coşkusuna tanık oldunuz mu? Geleceğimizin teminatı tüm öğrencilerin, elleri öpülesi öğretmenlerimizin azmi gayreti ve çabasıyla nice başarılara imza atacağı bitmeyen ve bitmeyecek umudumuzdur.

Okulların ders başı yapması dolayısıyla çarşıda pazarda ya da mağazalarda okul kıyafetleri okul araç gereçleri ve okul kırtasiye malzemeleri alışverişi hız kazandı.

Yeni eğitim öğretim yılında gerekli olan ihtiyaç olacak tüm okul araç ve gereçleri temin edildi. Okul çantaları özenle hazırlandı. Öğrencileri okula giderken bambaşka bir duygu seli heyecan mutluluk ve sevinç sardı.

Temenni edelim ki yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerin akıttıkları her alın teri başarılarının teminatı olsun. Eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerin elde edecekleri başarıları daim olsun.

Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize ve de tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi