Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Yüreklerimize kor gibi düşen ateş!

Yüreklerimize kor gibi düşen ateş!

Saygıdeğer okurlarım;

Söze nasıl başlamalı nasıl anlatmalı ve hatta nasıl yazmalı bilmiyorum, ne söylesek ne anlatsak ne yazsak acı hüzün keder ve yas var, yüreklerimizde gönüllerimizde ve de kalplerimizde..

Gözyaşlarımızın bir sel misali aktığı, yüreklerimize kat kat acının düştüğü, günlerin saatlerin keder ve hüzünle geçtiği tüm Türkiye'yi derin bir yasa bırakan deprem felâketi…

Geçtiğimiz pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 ilde deprem meydana geldi, depremin ardından büyük ölçüde hasar meydana gelirken deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları günlerdir ve saatlerdir devam etmektedir. Tüm Türkiye tek yürek olarak deprem bölgesinden gelecek haberleri takip etmektedir.

Ne yazık ki deprem bölgesinden üzücü haberleri duyuyor tüm Türkiye'ye tek yürek olarak acılarımızı birlikte paylaşıyoruz. Depremin yaralarını birlikte sarmaya gayret ediyoruz.

Mucizelere inanarak deprem bölgesinden umut verici haberleri duyduğumuz zaman ise tüm Türkiye'ye tek yürek olarak yüce rabbimize sonsuz şükürler ediyoruz.

Deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Kederli yakınlarına başsağlığı diliyoruz, sabırlar temenni ediyoruz.

Tüm Türkiye tek yürek olarak deprem bölgesinde bulunan vatandaşlar için yardım elini uzattı, deprem bölgesinde enkaz altından kurtarılan vatandaşlar için yiyecek giyecek gibi mühim ihtiyaçlar desteğini sürdürmektedir.

Vakit birlik olma vaktidir…

Vakit yaşanan depremin yaralarını hep birlikte sarma vaktidir.

Yüce Rabbim deprem bölgesinde enkaz altında kurtarılmayı bekleyen vatandaşlara dayanma gücü versin.

Yüce Rabbim deprem bölgesinde bulunan tüm arama kurtarma ekiplerine güç kuvvet versin.

Acımız büyük bu acının tarifi yok!

Acımız büyük bu acının kelimelerle kifayeti yok!

Geçmiş olsun Türkiye’m.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi