Ümit ALTUNBAŞ

Ümit ALTUNBAŞ

Zaman akıp gidiyor, tatil de bitiyor!

Zaman akıp gidiyor, tatil de bitiyor!

Saygıdeğer okurlarım.
Eğitim öğretim yılının son bulmasıyla birlikte öğrencilerin yaz tatili başlamış ve yoğun geçen eğitim öğretim sürecinin ardından öğrenciler kısa bir mola vererek tatile çıkmıştı. Ama sayılı gün işte, tatil de bitiyor!.
Kimi öğrencinler yaşadığı ilin dışında tatil bölgelerini tercih etti kimi öğrencinler aile büyüklerini ziyaret etmek için memleketini görmeyi hedefledi yani kısacası öğrenciler aile bireyleriyle birlikte yaz tatilini dolu dolu geçirmeyi ihmal etmedi.
Arkadaşlarıyla gönlünce gülüp oynayan derslerden biraz uzak kalan fırsat buldukça ders notlarını gözden geçiren tekrarlayan ailesi ile annesi babası ya da kardeşiyle güzel vakit geçiren öğrenciler.
Yaz tatilinde yaz okulları ve Yaz Kur'an kurslarıyla tatili en güzel şekilde değerlendiren güzel arkadaşlıklar kazanan gönlünce zaman geçiren öğrencilerimiz tatilin bitmesine gün saymaya başladı.
Yeni eğitim öğretim yılında farklı okul yeni arkadaşlar edinecek olan öğrencilerin okulların açılmasına az bir zaman kala yeni okul heyecanı başlıyor.
LGS sınavına katılan öğrenciler yeni öğrenim göreceği liseye, YKS sınavına katılan öğrenciler yeni öğrenim göreceği üniversitesine merhaba diyecek yoğun geçecek eğitim öğretim sürecinde öğrenciler nice başarılara imza atacak.
Tabi İlk kez okul ile tanışacak miniklerinde heyecanı şimdiden başladı. Yepyeni okul kıyafetleri okul çantası beslenme çantası ya da su materyali gibi araç gereçler için alışveriş süreci kısa zamanda hız kazanacak hem minik öğrenciler için hem de aile bireyleri için yoğun koşturmacalı bir süreç olacak.
Minik öğrencilerin bir hafta öncesinden okula uyum süreci dolayısıyla okula başlamaları hedefleniyor. Yepyeni okul yepyeni arkadaşlar ve de sevginin ilginin simgesi öğretmenlerimiz minik öğrencileri bekliyor.
Kıymetli öğrenciler eylül ayı artık yavaş yavaş yaklaşıyor ve tatil bitiyor. Yoğun eğitim öğretim yılı sizleri bekliyor. Yeni eğitim öğretim yılında başarılarınız daim olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit ALTUNBAŞ Arşivi