İlk lig maçında gol atan Konyaspor oyuncuları kimler? Ali Çamdalı, Eto’o, Saffet Sancaklı…

İlk lig maçında gol atan Konyaspor oyuncuları kimler? Ali Çamdalı, Eto’o, Saffet Sancaklı…

Konyaspor, Süper Lig'in 1.haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip yeni transferlerin golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Konyaspor, Süper Lig'in 1.haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip yeni transferlerin golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Böylece büyük umutlarla transfer edilen yeni transferlerden Pedrinho, Aleksic ve Umut Nayir, ilk maçında gol atan Konyasporlu önemli oyuncuların arasına katılmayı başardılar.

Artem Kravets

Konyaspor’un 2020-21 sezonu başında transfer ettiği Artem Kravets ilk lig maçında Beşiktaş’a karşı gol atmayı başarmıştı. Ukraynalı golcü oyuncu rakip ağlara 2 gol gönderirken bir de asist yapmıştı.

Ali Çamdalı

Konyaspor’a 2013-14 sezonu sezon başında gelen ve takım kaptanlığının yanı sıra şimdi de yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu olan Ali Çamdalı, ilk lig maçında gol sevinci yaşamıştı. Çamdalı Konyaspor’un kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk ettiği ve 3-2 mağlup ettiği maçta takımının ikinci golünü kaydetmişti.

Uğur Demirok

Konyaspor taraftarının çok sevdiği oyunculardan biri olan Uğur Demirok, 2018-19 sezonun yaz transfer döneminde Trabzonspor’dan kadroya dahil edildi. Tecrübeli savunmacı, sezonu ilk lig maçında Erzurumspor’a karşı ilk golü atan isim olmuştu.

Samuel Eto’o

Konyaspor, Süper Lig'in 1.haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip yeni transferlerin golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.Konyaspor’un son yıllarda transfer ettiği önemli oyunculardan Samuel Eto’o, ilk resmi maçına 2017-18 sezonunda Alanyaspor’a karşı çıktı. Yıldız oyuncu ilk lig maçında 2-1 kazanılan Alanyaspor karşısında penaltıdan golü bulmuştu.

Orkun Çınar

Konyaspor’a 2017-18 sezonu devre arasında gelen Orkun Çınar ilk maçında Trabzonspor’a karşı çıkmıştı. Beşiktaş’tan transferi büyük ses getiren oyuncu ilk maçında Trabzonspor filelerine berberlik golünü atarak başlamıştı.

Tomas Borek

Konyaspor’da iz bırakan bir diğer oyuncu Tomas Borek, 2013-14 sezonunda yeşil-beyazlı takıma imza atmıştı. Çekya’lı oyuncu, Konyaspor’da ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıktı ve ilk golünü atmış oldu.

Saffet Sancaklı

Konyaspor’a Beşiktaş’tan kiralık olarak gelen Saffet Sancaklı önemli transferlerden biriydi. Tecrübeli forvet oyuncusu 1989– 90 sezonunda yeşil-beyazlı ekibi imza atan Sancaklı ilk lig maçına Adana Demirspor karşısına çıktı ve 1-1 biten maçta golü atan isim olarak kayıtlara geçmişti.

Pedrinho, Aleksic ve Umut

Konyaspor’un bu sezonun başında transfer ettiği Pedrinho, Daniel Aleksic ve Umut Nayir ilk lig maçlarında Kasımpaşa’ya karşı gol atmayı başardı.

Konyaspor tarihinde ses getiren transferlerin önemli bir kısmı ilk lig maçlarında rakip fileleri havalandırdılar.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.