Konyaspor kritik virajda! Hedef galibiyet

Konyaspor kritik virajda! Hedef galibiyet

Konyaspor, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Gaziantep FK’ye konuk olacak. Zorlu mücadele eden galibiyet ayrılarak çıkışa geçmek isteyen yeşil-beyazlı ekipte Calusic dışında eksik oyuncu bulunmuyor. İşte detaylar…

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep FK ve Konyaspor karşı karşıya geliyor. Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Burak Pakkan yönetirken yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Mehmet Salih Mazlum üstlenecek. Gaziantep FK ev sahibi avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Ev sahibi Gaziantep FK, bu sezon ligde beklentilerin uzağında kaldı. Oynadığı 8 karşılaşmadan tek galibiyet çıkaran Selçuk İnan’ın öğrencileri, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 6 puan topladı. Gaziantep FK, Konyaspor mücadelesini kazanarak çıkış yakalamayı hedefliyor.

Gaziantep temsilcisinde takımın en fazla skor katkısı veren oyuncusu Alexandru Maxim oldu. Ali Çamdalı yönetimindeki Konyaspor’da ise Pedrinho, Aleksic gibi isimlerin performansı dikkat çekti.

GAZİANTEP FK - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’de haftanın dikkat çeken mücadelesinde Gaziantep FK ve Konyaspor kozlarını paylaşacak.

10. hafta karşılaşmasında Burak Pakkan düdük çalarken mücadele bugün saat 13.30’da başlayacak. Gaziantep FK - Konyaspor karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

GAZİANTEP FK’DA 3 EKSİK

Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Eren Erdoğan, Stephen ve Okereke karşılaşmada forma giyemeyecek.

Ligde çıktığı 8 maçta bir galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşayan Gaziantep FK'nin 6 puanı bulunuyor. Bu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandıran kırmızı-siyahlı ekip, kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

İç sahada galibiyeti bulunmayan Güneydoğu temsilcisi, bugün taraftarına üç puan armağan etmeye çalışacak.

KONYASPOR SON DURUM

Konyaspor bu sezon ligde çıktığı 9 maçta 11 puan topladı. Yeşil-beyazlılar geride kalan haftalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 10 kez sarsarken kalesinde ise 10 gol gördü.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.