Konya’nın Lezzetleri Mabeyn Köşkü’nde
Konya lezzetlerinin beğeni topladığını ifade eden Seyhan Taşbaşı, “Mekanımızda hanımların toplantı etkinlikleri küçük butik organizasyonlar yer alıyor. Yemekli veya pastalı olarak tercih edilen programlara ev sahipliği yapıyoruz. Ayrıca çevredeki iş yerlerine öğlen servisi çıkarmaktayız. Restaurant ve kafe olarak hizmet veriyoruz. Konya dürü yemeği, doğum günü, aile yemeği programları yapıyoruz” dedi.
‘KONYA’YA ÖZGÜ YEMEKLER’
Ürünlerin yoğun talep gördüğünü dile getiren Taşbaşı, “Ürünlerimiz ev yapımı lezzetler olduğu için beğeni topluyor. Ama bazı ürünler var ki diğer ürünlere nazaran çok talep ediliyor. Su böreği, saç arası, baklava, laz böreği, saç böreği ve içli köfte, yapımına yetişemediğimiz ürünlerimizdir. Konya’ya özgü ev yemekleri olduğu için bu vazgeçilmez tatlar yoğun talep görüyor” diye konuştu.
‘KALİTELİ ÜRÜNLER TERCİH EDİYORUZ’
Katkı maddesiz, kaliteli malzemelerle ürün çıkardıklarını söyleyen Taşbaşı, “Ürünlerin talep görmesini tamamen doğallığa bağlıyorum. İçinde kullandığımız tüm ürünlere dikkat ediyoruz. Hiçbir şekilde katkı maddesi kullanmıyoruz. Undan yağa her üründe kaliteyi tercih ediyoruz. Ürünlerin içindeki malzemeler hafif ve lezzetli olmasını sağlıyor. Bu da beğeniyi getiriyor” ifadelerini kullandı.
‘SESSİZ, SAKİN, NEZİH BİR MEKAN’
Mekanda ev samimiyetini yakaladıklarını ifade eden Taşbaşı, “Gelenlerin memnuniyet oranları yüksek oluyor. Ben burada bir ev ortamı sağlamak istedim. Bunu da başardım. Hanımlar buraya gelince evimizde gibi hissediyoruz diyorlar. Saatlerce sohbet edebilecekleri sessiz sakin nezih bir mekandır. İkramlarımızKonya yöresel yemeklerinden oluyor. Benim için gelen misafirlerin mutlu ayrılması önemli oluyor” şeklinde sözlerini sonlandırdı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.