Türkiye, Montenegro'ya açılacak! Konyalı iş adamları yatırım fırsatı sundu

Türkiye, Montenegro'ya açılacak! Konyalı iş adamları yatırım fırsatı sundu
Etin kilosu 4,5 euro olan ve çoğunluğunu Müslümanlar oluşturan büyülü ülke Montenegro için Konyalı İş Adamları harekete geçti. Vatandaşlar artık bu proje ile birlikte yatırım yapabilecek.

Avrupa'nın güneydoğusunda Balkanların Adriyatik kıyısında bir ülkedir. Kuzeyde Bosna-Hersek, kuzeydoğuda Sırbistan, doğuda Kosova, güneydoğuda Arnavutluk, batıda ise Hırvatistan ve Adriyatik Denizi ile çevrili Montenegro için Konyalı İş Adamları yatırım fırsatı sundu. Etin kilosunun 4,5 euro olan ve çoğunluğu Müslüman nüfusun yaşadığı Montenegro'ya yatırım için Konya'dan ilgi yoğun oldu.

images-4.jpeg

OTURMA İZNİ KOLAY ALINACAK
Konya ve bir çok ilden gelen bir çok yatırımcının gözdesi olan
Kaligro Montenegro projesi için belirlenen fiyatlar ise uygun bulundu. Fiyatlar Metrekaresi 2 bin 500 euro olarak belirlenirken, 47 metre kare 1+1 daire 117. 500 euro ve 2+1 67 metre kare daire 167 bin 500 euro olarak iki seçenek sunuldu. Montenegro'ya ise vize şartı yok. İstanbul'dan uçak ve Antalya'dan gemi ile seyahat edilebilecek. Yakın zamanda ise İzmir ve Ankara'dan uçak seferlerinin başlayacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Proje için ise inşat çalışmaları devam ediyor.

img-20240705-181240.jpg

YATIRIM İÇİN BU FIRSAT KAÇMAZ
Konu ile ilgili bilgiler veren Kaligro Montenegro Projesi Genel Müdürü Güvenç Ulaşan, "Harika bir proje ile Türk vatandaşlarımıza harika bir imkan tanıdık. Montenegro, Avrupa Birliği üyelik sürecinde olan bir ülke ve yakın zamanda sonuçlanacak. Biz de devasa bir projeye başlayarak yatırım için inanılmaz bir fırsat sunduk. Güzel bir ülkede yaşamak adına yatırım fırsatını katılımcılarımıza verdik. Şuan için yoğun olarak talep alıyoruz. Çünkü Montenegro Avrupa Birliği'nin ardından aile güvenliğinin en yüksek olduğu bir yer. Fiyatlarımız ise uygun olarak belirledik. 47 metre kare daire 1+1 117. 500 euro ve 2+1 67 metre kare daire 167 bin 500 euro olarak iki seçenek sunduk. 35 bin 240 eurosu peşinat ile 36 ay vade fırsatı sunduk. Yatırım yapan vatandaşlarımıza hem oturma izni hem de dil bilgisi konusunda yardımcı olacağız. Projemiz için bizleri ziyaret etmelerini isteriz" dedi.

images-7.jpeg

ÜLKEDE TÜRK DİZİSİ ÇEKİLDİ
Son yıllarda Avrupa'nın parlayan yıldızı olarak bilinen Montenegro'nun adı aslında Karadağ! Dağları, gölleri ve tarihi dokusu ile oldukça dikkat çeken bir ülke olan Montenegro'nun uluslararası adının bu olması nedeniyle bu isimle anılıyor. Başkenti Podgorica olan Montenegro diğer Avrupa ülkelerinden ucuz olması nedeniyle sıkça tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor. Türk televizyon dizilerinden olan Sefirin Kızı bu ülkede çekildi. Başkenti Podgorica olan Karadağ'ın uluslararası adı Montenegro olarak biliniyor. Dağları, gölleri ve tarihi dokusu ile oldukça dikkat çeken Montenegro son yıllarda Avrupa'da en fazla turist çeken ülkeler arasında yer alıyor.

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum