AK Parti Meram'da çalışmalar sürüyor: Merkez açıldı

AK Parti Meram'da çalışmalar sürüyor: Merkez açıldı
AK Parti Meram’da seçim çalışmalarının yürütülmesi için Seçim ve Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, birlik ve beraberlik içinde millet odaklı hizmet anlayışı ortaya koyduklarını ifade etti.

AK Parti Meram’da seçim çalışmalarının yürütülmesi için Seçim ve Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Açılışa AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, teşkilat üyeleri katıldı.

ak-p-2.jpg

REKOR TAZELEYECEĞİZ

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, birlik ve beraberlik içinde millet odaklı hizmet anlayışı ortaya koyduklarını ifade etti. 31 Mart Yerel Seçim sürecinde daha fazla insana ulaşacaklarını ve yeniden kucaklaşacaklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Muhabbetimizi, dayanışmamızı, birlik ve beraberlik ruhunu daha fazla güçlendireceğiz. Ve bunun nihayetinde sandıklardan gümbür gümbür çıkacak, rekorumuzu tazeleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

ak-p-4.jpg

MERAM’IN GELECEĞİNE VURULMUŞ BİR DAMGA

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 5 yılda Konya’ya önemli hizmetler yaptıklarını söyledi. Altay, “SKM açılışımız hayırlı uğurlu olsun. Seçimin ayak sesleri çok yakından hissediliyor. Hepimiz sahada yoğun şekilde çalışıyoruz. Merkezdeki belediye başkanlarımız hem taşra hem merkezdeki mahalleleri ziyaret edip, yaptıklarını anlatma fırsatı buluyorlar. İl başkanlarımızın orkestra şefliğinde şehrimize kardeşlik ruhuyla hizmet ediyoruz. 5 yılda şehrimizde önemli hizmetler yaptık. Bunların hepsi Meram’ın geleceğine vurulmuş bir damga olacak. Mustafa kavuş başkanımızın hizmetleri bereketlendi. İnşallah adayımız en yüksek oyla hizmetlerine devam edecektir” dedi.

ak-p-3.jpg

31 MARTTA İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Güçlü ülkelerin için güçlü şehirlere ihtiyaç duyduğunu belirten AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Cumhur İttifakı güçlü Türkiye ideallerini bir bir gerçeğe dönüştürüyor. Bir ve beraberiz. Bu da berekete vesile oluyor. Güçlü ülkelerin için güçlü şehirlere ihtiyaç var. Çalışmalarımız aynı hızla ve artarak devam edecek. Güzel bir seçim koordinasyon merkezi. Koşturacağız ve 31 Martta ipi göğüsleyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.