AK Parti Yunak'ta başkanlığa Fatih Yıldırımer aday adayı oldu

AK Parti Yunak'ta başkanlığa Fatih Yıldırımer aday adayı oldu
Konya’nın Yunak ilçesinde iş dünyasının başarılı isimlerinden Yüksek İnşaat Mühendisi Fatih Yıldırımer, siyaset sahnesine adım atarak AK Parti'den Yunak belediye başkan aday adayı olmak için başvurusunu gerçekleştirdi.

Yunak AK Parti İlçe Teşkilatında 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için hareketlilik hız kazandı. Seçim takvimin netleşmesinin ardından , iş dünyasının tanınmış isimlerinden iş adamı Fatih Yıldırımer , yerel seçimler öncesinde siyaset arenasında yerini almak için adım attı. Yıldırımer , başvuru evraklarını Ak Parti Yunak ilçe Başkanı Cihat Şekeroğlu’na teslim etti.

Bölge genelinde yıllardır başarılı iş ve yatırımlarıyla adından söz ettiren Fatih Yıldırımer’in aday adaylığı açıklaması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.AK Parti’nin aday adayları arasında yer alan Fatih Yıldırımer’in günler önce aday adaylığı başvurusunda bulunacağı kulis bilgisi , sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Özellikle AK Parti’nin tabanı, Yıldırımer’in aday adaylığına olumlu tepki verdi.Yüksek Înşaat Mühendisi Fatih Yıldırımer’in aday adaylığı, AK Parti’nin seçim stratejisi açısından da önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. AK Parti, 2024 yerel seçimlerinde başarılı olmak için güçlü ve yetenekli adaylarla seçime girmeyi hedefliyor.Fatih Yıldırımer’in de bu hedefe uygun bir aday olduğu düşünülüyor.

“YUNAK – ANKARA KULİSLERİ BU BİLGİ İLE HAREKETLENDİ.AK PARTİ’NİN YUNAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DİLLENDİRİLDİ ”

Ak Parti Genel Merkezi’nden gelen kulis bilgileri doğrultusunda , son başvuru süresi olan 22 Kasım Çarşamba gününden bir gün önce Fatih Yıldırımer’in AK Parti’den aday adaylığını açıklaması, AK Parti’nin seçim stratejisi açısından da önemli bir adım olarak görülüyor.Edinilen kulis bilgileri gündemi hareketlendirirken , AK Parti’nin seçimlerde başarılı olması için, yetenekli ve güçlü adaylarla yola devam edeceği tahmin ediliyor.

“FATİH YILDIRIMER SÜRE VERDİ; BANA 5 YIL VERİN YUNAK’I 30 YIL İLERİYE TAŞIYALIM”

Yunak Belediye Başkan aday adayı İnşaat Mühendisi İş adamı Fatih Yıldırımer , gazetecilere yaptığı açıklamada , “ belediyecilik mühendislik, planlama, ekip ve gönül işidir.İlçe deyince akla ilk gelen belediyedir.İlçenin sağlıklı gelişebilmesi, yatırımların doğru projelerle, doğru yerlerde tamamlanması, hizmetin en ücra köşelere götürülmesi ancak ve ancak şehircilik, alt yapı, üst yapı, imar planları, konusunda donanımlı, bürokrasiyi iyi tanıyan yatırımcı idarelerden, fonlardan yeteri kadar pay almasını bilen, personelini iyi denetleyen teknik konularda ve idarecilikte uzman , sorumluluk sahibi halka hizmeti, hakka hizmet bilinç ve duyarlılığı ile görev addeden Belediye Başkanlarıyla yapılabilir.Bürokrasiyi, kurumlar arası ilişkileri, Merkezi idareyi ve Bakanlıklarla iyi ilişkiler kurmayı bilen tecrübeli insanlarla bu hizmetlerin üstesinden gelinebileceğine inancım tamdır” diye konuştu.

Belediyecilikte rol model olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun eser ve hizmet odaklı siyaset anlayışını referans olarak kabul ettiğini kaydeden Yıldırımer , “ Şahsıma yetki verilirse, Allah’ın izniyle, Yunak ilçemizi bizlere inanan ve güvenen insanlarla omuz omuza vererek, 5 yıl içerisinde en az 20 -30 yıl ileriye taşıyacağımıza inancım tamdır. Her yönden gelişmişlik sürecini tamamlamış, yaşamaktan zevk alınan, işçisiyle, işvereniyle, memuruyla, emeklisiyle esnafıyla mutlu ve huzurlu insanların bol olduğu, gıpta edilen bir ilçe duruma getirebiliriz.Meselem sevdalısı olduğum Yunak’ımıza ve ülkeme daha hayırlı ve kapsamlı hizmetlerle katkı sunabilmektir”dedi.

“FATİH YILDIRIMER KİMDİR”

1983 Yunak doğumlu.İlk ve orta eğitimini Yunak’ta , lise tahsilini ise Konya’da tamamladı.KKTC Lefke Avrupa Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini ise Konya Selçuk Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon anabilim dalında yaparak Yüksek Înşaat Mühendisi oldu.Aile şirketleri olan Yılnak Grup’un yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüten Yıldırımer , ayrıca ; özel sektörde, akaryakıt işletmeciliği , otel ve konaklama hizmetleri , otomotiv , tarım , inşaat ve müteahhitlik sektörlerinde liderlik ve mentorluk yaptı.

Fatih Yıldırımer, Yunak’ta kamu yararına çalışan dernek ve STK’lar içerisinde yer alan Türkiye Diyanet Vakfı Yunak Yönetim Kurulu Akil Başkanlığı ve Yunak Meslek Yüksek Okul Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanlığı görevlerini de yürütüyor.Yıldırımer ayrıca , Yunak TÜGVA Temsilciliği ile Yunakspor Yönetim Kurulu üyeliği gibi görevlerini sürdürüyor. Evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.