Başkan Adayı açıkladı: Konya'nın 5 önemli sorunu var!

Başkan Adayı açıkladı: Konya'nın 5 önemli sorunu var!
Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman gazetemizi ziyaret etti. Konya'nın sorunlarına değinen başkan adayı çarpıcı açıklamarda bulundu.

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Altay ile gündemi değerlendirdi. Konya'nın önemli sorunlarını anlatan Başkan Adayı çarpıcı açıklamarda bulundu.

ginn-xsxyaabnha.jpeg

KONYA'NIN BORCU 4.2 MİLYAR
Konya Büyükşehir Belediyesi'ni yaptığı borçlar yüzünden ‘bir deri bir kemik kalan insana' benzeten Karaduman, “Konya Büyükşehir Belediyesi'nin o kadar borcu var ki açıklamaktan geri duruyorlar. Belediye borcu yüzünden çok bir deri bir kemik kalmış durumda. Borcu açıklamıyorlar ama biz 4.2 milyar liraya yakın bir borcu olduğunu daha öncede ifade ettik. Belediye şu an faiz borçlarını bile ödeyemecek durumda. Bu süreç böyle devam ederse 1 Nisan tarihi itibariyle zamlar yağacak. Belediye su, elektrik ve diğer kalemlere zam yağdıracak" dedi.
Abdulkadir Karaduman, Konya'yı biz 2004 yılında borçsuz olarak teslim ettik. Şuan Konya faiz içinde yüzüyor. Biz geldiğimizde adil bir yönetim ile Büyükşehirin krizini çözeceğiz dedi. Karadumanprojelerini anlatarak, "31 Mart seçimleri insanlarımız birlik ve beraberliği olacak. Milletimizin kutuplaşmasına izin vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elbette 5 yıllık geçtiğimiz dönemde Konyamızı TBMM'de savunduk. Sorunların takipçisi olduk. Konyamızın şimdi bütün sorunlarını çözmek için Konya Büyükşehir Belediyesine aday oldum" ifadelerine yer verdi.
ADALETLİ DAVRANACAĞIZ
Sahada beklentinin üzerinde ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Konyalı vatandaşlarımız ciddi manada yorulmuşlar. Adaletsiz yönetimden bitap düşmüşler. Ne zaman destek olunması hususunda destek veren vatandaşlarımız, hizmet konusunda karşılığını alamadı. Biz söz veriyoruz tüm vatandaşlarımıza adil olacağız. Allah'ın emaneti tabiatın kıymetini bilecek, her canlının hakkını koruyacağız. Çevre ve yeşil alan sorunlarını çözmek için yoğun bir çaba sarf edeceğiz."
GETTO SORUNU BAŞ GÖSTERDİ
Abdulkadir Karaduman, park ve bahçelerde uyuşturucu kullanımın Konya da arttığını belirterek, "Konya, 5 tehdit ile karşı karşıya. Bunlardan bir tanesi gettolaşma tehlikesi. Park ve bahçelerde uyuşturucu kullanım oranları yükseldi. Buna bağlı gettolaşma tehlikesi karşımıza çıktı. Maddeye bağlı olarak suç ve suç oranları yükselecek. Buna çözüm alınmasını gerekiyor" şeklinde konuştu.K onya'nın, gettolaşma, kalifiye işçi, ulaşım ve köylerdeki nüfusun tahliye edilmesi gibi sorunları olduğunu vurgulayan Karaduman, kendilerinin seçilmesi durumunda bütün bu sorunlarla çözüm üreteceklerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum