Başkan Pekyatırmacı, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Başkan Pekyatırmacı, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu AK Parti İlçe Başkanı Asım Ceyhan, saha çalışmaları kapsamında Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Pekyatırmacı'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde başarılar diledi.
Özdemir, "Önümüzdeki dönemde bir seçim yaşanacak kazanan kaybeden olacak. Umarım seçimden sonra şehrimizde uyumlu çalışmalar devam eder. Son dönemde ulaşımla ilgili Konya'da yeni çalışmaların yapılması gerekiyor. Artan nüfus ve alt yapının bazı bölgelerdeki yetersizliği buna neden oluyor. Ümit ediyoruz ki başkanlarımız bunun bilincinde. Ben sizlere adaylık sürecinde başarılar diliyorum" dedi.
"KONYA MODELİ BASIN OLUŞTURULDU"
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Görev yaptığımız süre zarfında başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere merkez ilçelerimizin uyumlu bir çalışması var. Son dönemde ciddi bir uyum söz konusu. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci devam ettiriyoruz. Konya'mızda ben eminim basın ortamında Konya modeli bir basın ortaya çıkmış durumda. Bu durum bize güç veriyor. Basın camiamıza teşekkür ediyorum. Adaylık belirlendikten sonra çalışmalarımızı başlattık.

whatsapp-image-2024-02-14-at-15-09-37-1.jpeg

İlk ziyaretleri basın kuruluşlarmıza yapıyoruz. Bu noktada özellikle teşekkürü tekrarlamak istiyorum. Konya her yönden farkını ortaya koyuyor. Birlik beraberlik duygusunu hep söylüyoruz. 6 Şubat depremlerinde başta belediyelerimiz olmak üzere STK ve basın kuruluşları ile çaba içerisine girdik. Bu Konya'nın manevi ikliminden kaynaklanan bir durum. Konya'mızda son 5 yıl içerisinde çok iş yapıldı, çok hizmet üretildi. Hizmette sınır yoktur ve bu önümüzdeki 5 yıllık süreç içerisinde de Konya'mızın marka değerini yükseltecek, insanımızın refahını sağlayacak önemli işler için çalışmalar yapıyoruz. Bunun için Konya'mızda çok önemli fırsatlar var bunları en iyi şekilde kullanacağız. Büyükşehir olmanın getirdiği bir takım problemler var. Bunlarla ilgili de Büyükşehir Belediyemiz ve bizlerin önemli projeleri var. Daha yaşanabilir, daha temiz, insanımıza çalışma hayatında farklı zenginliklerin onlara sunacak ortamları oluşturmuş olacağız. Yeni dönemin, yeni seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. 31 Mart Konya'da yeni rekorların tazelendigi gün olacak. Cumhur İttifakı birlikteliği siyaset anlamında bir marka oluşturdu. Biz belediyler olarak hiçbir ayrım gözetmeden bütün vatandaşlarımıza eşit hizmeti götürmeyi hedefliyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan da hangi partiye gönül vermiş olursa olsun destek bekliyoruz. Konya'mızda en güçlü şekilde seçimlerin neticelerini elde etmeyi arzu ediyoruz. Yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
"GAZETECİ ARKADAŞLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ"
Selçuklu AK Parti İlçe Başkanı Asım Ceyhan ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi, "31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi seçim çalışmalarına başladık. Bu çalışmalar AK Parti'nin genel uygulamasıdır. Seçimlerden önce de olduğu gibi her zaman AK Parti teşkilatlarıyla sahada oldu. Önümüzdeki süreçte seçime kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakı ortaklarımızla çalışmalarımıza başladık. Selçuklu'muza Konya'mıza yakışır bir netice almayı hedefliyoruz. Bu konuda siyasetin bir parçası olarak gazeteci arkadaşlarımızdan destek bekliyoruz."

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.