Beyşehir'de seçim çalışmaları hızlandı, SKM açıldı

Beyşehir'de seçim çalışmaları hızlandı, SKM açıldı
Vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen Beyşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programının açılış konuşmalarını AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ve Cumhur İttifakı ortaklarının yoğun katılımıyla AK Parti Beyşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı binlerce kişinin katılımıyla Beyşehir Vuslat Parkı’nda gerçekleşti.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığı tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı Caddesi, Vuslat Parkı yanında kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı, Mehmet Baykan, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Bölge Koordinatörü Muharrem Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan ve teşkilat mensupları katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen Beyşehir İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programının açılış konuşmalarını AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal gerçekleştirdi. Şanal, “Bu günler bizim bayramlarımız. 2002 yılında Beyşehir’imizde AK Parti teşkilatımız oluşturulurken, verilen mücadelenin şahidiyim. Rabbim bu kutlu yolda 31 Mart – 1 Nisan sabahı bu güzel coğrafyada AK Parti belediyeciliği ile seçim kazanmayı nasip etsin inşallah, AK Parti Belediyeciliği Adil Bayındır başkanımızla çok daha bereketli olacak Beyşehir’imiz için.” dedi.
Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşmalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Beyşehir İlçe Başkanı İsmail Soydan “Önce ilçem ve milletim, sonra partim ve ben, Sayın Genel başkanım bilge Lider Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak Cumhur İttifak’ı Adayı Adil Bayındır başkanımızın yanında, arkasında olarak destekleyeceğiz. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışı ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2024-02-18-at-13-46-03-1.jpeg

Bayındır: “Hep birlikte bir 5 yıl daha hizmet için birlikte yürüyelim”
Beyşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, “Allah enerjimi, bedenimdeki sağlığı, Beyşehir’deki çalışmalarımı kaybettirmesin. Bir 5 yıla daha talip olduk. Önümüzde kırk gün kadar bir süre var. 31 Mart seçimlerinde kaybeden diye bir tabir olmayacak, kazanan Beyşehir olacak inşallah.
4 dönem muhalefetten seçilmiş bu toprağa imza atmış biri olarak, sizlerle birlikte AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın gücüyle Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle, Milletvekillerimin omuzuyla güzel hizmetler yapacağız. Bu meydanda bulunan %70’ine adıyla hitap edeceğim bir hafızam var. Tüm bu hafızamı AK Parti’mizin belediyecilik anlayışı ile birleştirerek bu şehre yakışan hizmetleri getireceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Binlerce kişi ile açılış alanını dolduran Beyşehir’li hemşehrilerine de teşekkür eden Bayındır şöyle dedi; “Haydi Beyşehir! Patlasın sandıklar, gümbür gümbür hep birlikte bir 5 yıl daha hizmet için yürüyelim. Böyle güzel bir kalabalıkla bu meydanları dolduran Beyşehir’li hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Beyşehir Yatırımların Merkezi Olacak
Açılışta konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Seçim dönemleri, hesap dönemleridir. Biz bu meydanlara geldiğimizde sizlere birçok taahhütte bulunarak, birçok hizmeti yapacağımızı ifade ettik. Geriye baktığımızda verdiğimiz bu sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyoruz.” dedi.

Beyşehir’deki içme suyu problemine de değinen Altay, “Şuan itibariyle devam eden, Beyşehir’imizin en önemli problemlerinden birisi olan, içme suyu arıtma tesisimiz tamamlamak üzereyiz. Bu gölün etrafında sizlere Avrupa standartlarında içme suyu sağlayacak tesisimiz için yaklaşık 100 milyon lira harcama yapıyoruz. Beyşehir’e bir dahaki gelişimizde bu tesisimizin açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.
Birlik mesajı da veren Başkan Altay, Adil Bayındır’a tam destek verdiklerini ifade ederek; ‘‘Şimdi Adil Bayındır başkanım ile aynı çatı altındayız. İnşaallah aynı çatı altında Beyşehir’imize hizmet etmek istiyoruz. Onun için sizlerden, sandıkta Cumhur İttifakı’na destek istiyoruz.”

whatsapp-image-2024-02-18-at-13-46-04.jpeg

Beyşehir Konya’nın Turizm Başkenti Olacak!
Altay, “Büyükşehir Belediyesi olarak İslibucak mevkiinde 74 bin metrekarelik bir alan kiraladık. O bölgeye de orman içinde oteller, yürüyüş yolları, bungalov evlerden oluşan Türkiye’nin en güzel tesislerinden birisini Beyşehir’e kazandırmak istiyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Beyşehir her şeyin en güzeline layık. Biz 7 gün 24 saat 365 gün çalışırız Beyşehir’lilerimizin isteklerini yerine getiririz.” dedi.

Konuşmalarını gerçekleştiren AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, “Programımda olmamasına rağmen ben bugün Beyşehir’de olmak zorundaydım. Çünkü her zaman yanımızda olan Adil Bayındır Başkanın yanında olmak zorundaydım. Hayat insana birçok şey verir. Makam mevki verir, servet verir, varlık verir. Ama bunun en önemlisi dostluklardır. Gençlik yıllarını, ömrünü bu şehre adamış, beraber yol yürüdüğümüz Adil Bayındır Başkanımız, Ak Partimizin Cumhur ittifakımızın belediye başkan adayı olmuştur. Bize yakışan bu kutlu yolda kendisinin, yanında olmaktır.‘’ ifadelerine yer verdi. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Soğuk bir havanın yanında sıcacık bir Beyşehir tablosu var karşımızda. Açılış öncesi Adil Bayındır başkanım ile esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde o kadar çok muhabbet ve sohbet vardı ki ilerlemekte zorluk çektik. Esnaf kardeşlerimizin, vatandaşımızın söylediği; “Boşuna geziyorsunuz, boşuna yoruluyorsunuz. Biz güveniyoruz. Beyşehir 31 Martta sandıkları patlatacak” Adil Başkanımızın yorulmasına gerek yok diyorlar.” diyerek Beyşehir halkının Adil Bayındır’a güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “ Seçime 45 günden daha az bir süre kaldı, bu süre boyunca inşallah hep birlikte tüm köylerimizi, beldelerimizi, merkez ve ilçelerimizdeki tüm haneleri ziyaret etme gayreti içerisinde olacağız. Arzu ediyoruz ki, Beyşehir’imizde rekor bir oyla Beyşehir’e yakışır bir şekilde en güzel bir neticeyi almayı arzu ediyoruz. Bugün itibarı ile de Türkiye yüzyılının ilk yerel seçimlerini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu seçimimizde de başarılı olarak Türkiye’mize, Konya’mıza, Beyşehir’imize AK Parti belediyeciliğini yaşatmaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Beyşehir Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.