Beyşehir’de turizm kongresi yapıldı

Sektörün önde gelen akademisyenlerini, profesyonellerini ve paydaşlarını bir araya getirirken kongrede turizm alanındaki son trendler, göl turizmi, Beyşehir Gölü, sürdürülebilirlik çözümleri, dijital dönüşüm ve sektörün gelecekteki yönelimleri ele alındı
Beyşehir’de turizm kongresi yapıldı

1.Uluslararası Göl Turizmi ve Turizmde Güncel Trendler Kongresi; Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turizm sektörünün öncü isimlerini bir araya getiren ILTC2023, sektörün önde gelen akademisyenlerini, profesyonellerini ve paydaşlarını bir araya getirirken kongrede turizm alanındaki son trendler, göl turizmi, Beyşehir Gölü, sürdürülebilirlik çözümleri, dijital dönüşüm ve sektörün gelecekteki yönelimleri ele alındı.

klm-2.jpg

Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Uzundere Belediye Başkanı Hilmi Aktoprak, Beyşehir İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, Selçuk Üniversitesi Turizm Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Selçuk Üniversitesi Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Uzun, İlçe Halk Kütüphane Müdürlüğü Kemal Yeşilyurt, Beyşehir Fotoğraf Kulübü Başkanı Mustafa Büyükkafalı gibi isimlerin teşrif ettiği kongrede katılımcılar etkinlik boyunca, paneller, konuşmalar, özel oturumlar ve gezi programıyla bilgi paylaşımı sağladılar. Programın ardından Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Turizm Dekanı Sayın Prof. Dr. Abdullah Karaman, misafirlerimize günün anısına plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.