Büyük Birlik Partisi Konya'da sürpriz seçim açıklaması

Büyük Birlik Partisi Konya'da sürpriz seçim açıklaması
Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı, yerel seçim öncesi gündem değerlendirmesi yaptı. BBP Konya İl Başkanı Özcan, "Kendi aday ve amblemimizle seçimlere gireceğiz" dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı yerel seçimler öncesi gündemi değerlendirdi.. BBP Konya İl Başkanı Seyit Özcan, sözlerine Gazze'de yaşanan insanlık dramı ile başlayarak, meydanlarda kahrol İsrail demenin bir sonuç getirmediğini söyleyen Özcan, İslam ülkeleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini belirtti.

whatsapp-image-2023-11-24-at-10-57-19.jpeg

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA NELER VAR?

Yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Özcan, "Kendi aday ve amblemimizle seçimlere gireceğiz. Artık şehrimiz Büyük Birlik belediyeciliği ile tanışacaktır. Bu bağlamda tüm hemşehrilerimize bizleri desteklemelerini rica ediyoruz" dedi.

Büyükşehirde aday çıkarılıp çıkarılmayacağı sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Özcan, bir önceki seçimlerde mevcut Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı desteklediğini belirtirken parti içerisinde istişare sürecinin devam ettiğini bunun sonucunda neler olacağı ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklarını kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.