Cenaze ile ilgili sözlerle gündeme gelen imama, Konyalı vekil danışmanlarından destek

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel'in Danışmanları Murat Günvar ve Ahmet Köylü Konya İl Müftülüğü’nde görevli Seyfullah Akyiğit'i ziyaret etti.
Cenaze ile ilgili sözlerle gündeme gelen imama, Konyalı vekil danışmanlarından destek

Hatay Depremi sonrası “Bütün cenazeler kokuyordu, sadece Suriyeli bir kardeşimizin cenazesinden mis gibi kokular yayılıyordu”, diyen Seyfullah Akyiğit hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Suç duyurusunun ardından Hoca Akyiğit'e destek geldi. Bu kapsamda Konyalı Milletvekili danışmanları Seyfullah Akyiğit'i ziyaret ederek birlik mesajı verdi.

whatsapp-image-2023-10-12-at-14-06-11-1.jpeg

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali yükselin Danışmanları Murat Günvar ve Ahmet Köylü Konya İl Müftülüğü’nde görevli Seyfullah Akyiğit'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Günvar, "Tahir Büyükkörükçü Camii’de Mevlid-i Nebî Haftası’nda verdiği vaaz, bazı kesimlerce bağlamından koparılıp yanıltıcı bir şekilde sunulmuştur. Bu yaklaşım, net bir şekilde bölücülük ve ırkçılıktır. Eğer bu eleştiriyi, milletimize gerçekten değer veren biri dile getirseydi, anlaşılabilir olurdu. Ancak bu ülkeye ve milletimize daha önce de zarar vermiş olanların şimdi milletimizi savunuyor gibi yapmaları, kabul edilemez. İslama Hizmet eden Böylesi Güzide Hocalarımızın Yıpratılmasına ve karalanmasına her daim karşıyız Seyfullah Akyiğit Hoca’mızı ziyarette bulunduk müfteri zihniyete karşı hocamızın şahsımız nezdinde Seyfullah hocamızın yanındayız" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-10-12-at-14-06-11.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.