CHP, Meram'da kadınlar ve çocuklar için harekete geçecek

CHP, Meram'da kadınlar ve çocuklar için harekete geçecek
CHP Meram Belediye Başkan Adayı Av. Bahar Çaçık, "Meram'ı öncelik olarak cazibe merkezi haline getireceğiz. Kadınlar ve çocuklar için Meram vazgeçilmez olacak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, CHP Meram Belediye Başkan adayı Av. Bahar Altay Çaçık ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BBN Haber'i ziyaret etti.

MERAM CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

CHP Meram Belediye Başkan adayı Av. Bahar Altay Çaçık, Meram'ı vatandaşların ferah hissettiği bir ilçe haline getireceklerini belirterek, “Meram ilçemizi daha iyi hale getirmek için göreve talibiz. Meram bölgesini yapacağımız projeler ile şehrin yeni cazibe merkezi haline getireceğiz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çok çalıştık, projelerimizi tamamladık. İlçenin eksiklerini biliyor ve projelerimizi bu yönde geliştiriyoruz. İnşallah seçimleri kazandığımızda Meram’da oturan vatandaşlarımıza en iyi, en güzel çalışmaları yapacağız. Meram'da hizmete geçireceğimiz bir çok projeyle birlikte kadınlar ve çocuklar için vazgeçilmez bir hizmet sunacağız. Sosyal hayat ve diğer imkanlarla vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Meram oluşturacağız. Meram sanayi bölgesinde büyük bir düzenleme için düğmeye basacağız. Hem caddeler hem de yollar olarak büyük bir dönüşüme imza atacağız. Biz Meram için göreve hazırız. Meram'da bir çok tarihi ve kültürel noktaları cazibe merkezi haline getireceğiz. Vatandaşlarımızın oylarına talibiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.