Gün batımını izleyebileceğiniz eşsiz manzara Konya'da

Beyşehir Gölü Milli Parkı'na gelen birçok kişi gün batımını izlemeden ilçeden ayrılamıyor. Bu etkileyici manzara görenleri adeta büyülüyor.
Gün batımını izleyebileceğiniz eşsiz manzara Konya'da

Gün batımını izlemek, günün yorgunluğunu uğurlarken, insanın içinde huzur ve dinginlik bırakan bu an, doğanın muazzam gücünü ve güzelliğini hatırlatır. Gün batımı insanlara, sadece bir günün sona erişini değil, aynı zamanda hayatın devam ettiği gerçeğini de hatırlatır. Bu anı sevdiklerinizle paylaşmak için sizde Konya'nın Beyşehir ilçesini ziyaret edebilirsiniz.

162730303431142117673.jpg

Beyşehir gölüne gelen insanlar büyüleyici bir gün batımı manzarası ile karşılaşıyor. Bu eşsiz güzellik hem ruhu dinlendirmek isteyenlerin hem de fotoğraf severlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor.

beys.jpg

Doğanın muhteşem renk paletini sergilediği anlardan birisi olan bu saatler, güneş ufuk çizgisine doğru kayarken, gökyüzü birbirinden çeşitli renklere bürünüyor. İlk önce turuncu tonlarıyla başlayan bu görsel şölen daha sonra kırmızı, pembe, mor ve altın sarısı gibi renklere dönüşür. Bulutlar, gün batımının ışığı altında pembelerden turkuaza kadar geniş bir renk skalasını gözler önüne seriyor.

162730303323835557410.jpg

Sizlerde bu eşsiz güzelliği ziyaret ederek hem ruhunuzu dinlendirebilir, tekne turu yapabilir hem de balık tutabilirsiniz.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.