İşte Konya'nın en ucuz etliekmeği! Bu fiyata şok olacaksınız

İşte Konya'nın en ucuz etliekmeği! Bu fiyata şok olacaksınız
Konya'da etli ekmek fiyatlarına gelen son zamların tartışmaları devam ederken şehirde birçok esnaf adeta zamlara meydan okuyup fiyatlarını dip seviyeye indirdi.

Konya Lokantacılar Odası'nın 180 TL olarak açıkladığı liste fiyatına rağmen çeşitli kampanyalarla Konya'nın tarihi lezzeti, sofraların baş tacı etliekmeği 60-65 ve 70 TL'den satarak herkesin etliekmek yemesine olanak sağlayan esnafa bir destek de Araplar Mahallesi'nden geldi.

FİYATI 47,5 LİRAYA KADAR DÜŞÜYOR
Tarihi Ak Cami'nin yanında konuşlu bulunan Ovalı Fırını, etli ekmek fiyatlarını 50 TL olarak belirledi. Büyük ilgi gören kampanya kapsamında 10 adet etli ekmekte ise fiyat 47,5 liraya kadar düşüyor. Esnafların 50-70 TL bandında etli ekmek satabildiği bir ortamda liste fiyatının 180 TL olması ise tartışma konusu oluyor.

whatsapp-image-2024-03-04-at-08-26-05.jpeg

ETİN KALİTESİ ENDİŞE ETTİRİYOR
Vatandaşlar, "Bu fiyatlarda etliekmek satılabiliyorsa 180 TL fahiş fiyat değil mi?" Sorusunu soruyor.
Bazı vatandaşları ise etin 500 TL olduğu bir dönemde dükkan kiraları ve işçi maliyetleri de göz önüne alındığında 50-60 liraya etliekmek olamayacağını ve mutlaka etin kalitesinde bir sorun olabileceği endişesini yaşıyor. İşletme sahibi Murat Ovalı ise, "Vatandaşlar gönül rahatlığı ile gelsinler. Biz her daim kaliteli etler ve kaliteli unlar kullanıyoruz" açıklaması yaparak tüm Konyalı vatandaşları davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum