Konya İl Milli Eğitim Müdürü'nden okul ziyaretleri

Konya İl Milli Eğitim Müdürü'nden okul ziyaretleri
Göreve geldiği günden bu yana Konya'daki okulları tek tek ziyaret eden Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ziyaret ve yerinde gözlem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in okul gezileri hız kesmeksizin sürüyor. Göreve geldiği günden bu yana düzenli olarak okul ziyaretleri gerçekleştiren ve bu anlamda takdir gören Yiğit'in yeni durakları Meram Mevlana Anaokulu ve Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu oldu.

1.jpeg

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yerinde değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında Meram ilçesinde bulunan Mevlana Anaokulu ve Vali Necati Çetinkaya Ortaokulunu ziyaret etti.

İlk olarak Meram Mevlana Anaokulunu giden İl Müdürü, Okul Müdürü Emine Tamkavas Cicim’den okul bünyesinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

16.jpeg

PROJE VE FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Daha sonra Meram Vali Çetinkaya Ortaokuluna geçerek okulda yürütülen proje ve faaliyetler hakkında Okul Müdürü Rafet Candan’dan bilgi aldı, okuldaki eğitim alanlarını inceledi. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Murat Yiğit, öğretmenlerle eğitim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Amaçlarının millî ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, çalışkan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Müdür Murat Yiğit, bunu başarabildikleri takdirde öğrencilerimizin ülkemizin yarınının aydınlık yüzleri olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

İl Müdürü Murat Yiğit’e ziyaretleri sırasında Meram İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.