Konya Kitap Günleri'nde 6. gün geride kaldı

10. Konya Kitap Günleri, 112 yazar ve 126 yayınevini katılımıyla 15 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek Konya Kitap Günleri'nde 6.gün geride kaldı
Konya Kitap Günleri'nde 6. gün geride kaldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Konya kitap günlerinde 6 gün heyecanı yaşandı. Yüzlerce yayınevi ve milyonlarca kitabın sahne aldığı, yazar ve okulların keyifli buluşmalara imza attığı Konya Kitap Günleri'nin bugünkü konukları arasında belediye başkanları da vardı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Selçuklu kongre merkezi'nde devam eden kitap fuarını ziyaret etti. Standları tek tek inceleyip ziyaretçilerle sohbet edip fotoğraf çektiren belediye başkanları Konya kitap günlerine tam not verip emeklerinden dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ettiler.

img-20231011-wa0009.jpg

Konya’da adeta kitap bayramı bayram coşkusu yaşatan, Anadolu’nun en büyük kitap etkinliği olan Konya Kitap Günleri, 15 Ekim’e kadar Selçuklu Kongre Merkezi'nde 10.00 - 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Konya Kitap Günlerine 112 yazar ve 126 yayınevi katılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.