Konya sıcaktan oraya kaçıyor ama fiyatlar cep yakıyor

Konya’nın sıcak yaz günlerindeki sığınaklarından birisi de yerli ve yabancıların akın ettiği o mahalle oldu. Oturacak yer bulmak mümkün değil ama fiyatlar da büyük tepki çekiyor
Konya sıcaktan oraya kaçıyor ama fiyatlar cep yakıyor

Konya’da sıcak yaz günlerinde evde oturamayanlar soluğu mesire alanlarında ve açık hava keyfinin en güzel yaşandığı tarihi mekanlarıyla ünlü Sille’de alıyor. Gündüz tur otobüsleriyle akın eden yabancı konuklar akşamları ise gençler ve şehir sakinlerinin uğrak noktası olan Sille’de kent merkezine göre oldukça serin bir hava misafirlere keyifli bir akşam geçirme olanağı sunuyor.

whatsapp-image-2023-08-21-at-17-43-28-1.jpeg

Ancak Sille’de en çok tepki çeken hususların başında fiyatlar geliyor. Hem kahvaltı fiyatları hem de içecek fiyatlarının oldukça fazla olmasından şikayetçi vatandaşlar, “Misafirlerimizi alıp tarihi Sille’ye geliyoruz ancak burada fiyatlar çok yüksek. Mecburen birkaç çay içip masadan kalkmak zorunda kalıyoruz. Fiyatlar çok yüksek. İnsanlar buraya kadar gelmişken birkaç bardak içecek, bir dondurma yemek istiyor. Bu da oldukça pahalıya patlıyor” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum