Konya trafiğinde en çok şikayet edilen noktalara neşter vuruldu

Konya trafiğinde iki noktada çok ciddi şikayetler aldıklarını ve buralardaki sorunların üstesinden gelmek adına çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Altay, çalışmalar tamamlanınca sorunların da ortadan kalkacağını ifade etti
Konya trafiğinde en çok şikayet edilen noktalara neşter vuruldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, devam eden köprülü kavşak çalışmalarının dikkat çeken en önemli özelliğinin şehirde en çok şikayet konusu olan iki noktaya ilişkin operasyon olduğunu açıkladı.

BAŞKAN UĞUR İBRAHİM ALTAY AÇIKLADI

Konya trafiğinde iki önemli noktada çok yoğun talep aldıklarını anlatan Başkan Altay, “Birincisi köprülü kavşak çalışmaları devam eden Fırat Caddesi. Özellikle kampüse giden, Afyon istikametine giden ve Sancak-Yazır geçişinde problem yaşayan vatandaşlarımızdan ve tramvay hattının uzun beklemesinden dolayı bu kavşakla ilgili çok yoğun bir talep vardı.

ÇOK YOĞUN ŞİKAYET GELİYORDU

İkincisi de Sedirler Köprülü Kavşağı. Karatay bölgemizden sanayi alanlarına geçişte özellikle sabah ve akşam trafiğinde çok yoğun bir şikayet oluşturuyordu. İki köprülü kavşakla birlikte yoğun şikayetin olduğu bölgelerde sorun çözülmüş olacak” diye konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bu altgeçitler tamamlandığında şehrin trafiğinde önemli bir rahatlama olacağını kaydeden Başkan Altay, “Vatandaşlarımıza bize gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ediyorum. Tabii bunlar zor, zahmetli ve büyük altyapı işleri. Gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum