Konya ürünleri burada satılacak

Konya Büyükşehir Belediyesinin özellikle kadınların kurduğu kooperatifler ve çiftçilerin ürünlerini tüketiciye ulaştırması için yaptığı Yöresel Ürün Satış Merkezi’nde sona yaklaşıldı
Konya ürünleri burada satılacak

Konya’nın yöresel ürünleri tek noktada satılacak hem üreticiler hem Konya kazanacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ankara Yolu üzerinde, Konya Bilim Merkezi yanında Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı sürdürülen Yöresel Ürünler Satış Merkezi’nde sona gelindiğini açıkladı.

f7rcrusxcaa4xuw.jpg

Amaçlarının Konya’yı ziyarete gelenlerin veya şehirden transit geçenlerin Konya’ya ait ürünleri alabilecekleri bir mekan oluşturmak olduğunu belirten Başkan Altay, “Özellikle yerel kalkınmaya öncülük etmek adına Konya genelindeki kooperatiflerde ürettiğimiz ürünleri burada satışa sunmuş olacağız. Ürettiğimiz ürünleri pazarlamak için ciddi bir fırsat oluşturuyoruz. Böylece, özellikle kadın kooperatiflerimizin ürettiği ürünlerin satışlarıyla ilgili bir alan oluşacak” dedi.

f7rcrunxsaaezml.jpg

Ankara Yolu üzerinde, Konya Bilim Merkezi’nin yanında yapımı devam eden Yöresel Ürünler Satış Merkezi'nin bitme aşamasına geldiğini belirten Başkan Altay, “Konya'mızda özellikle kadınların kurduğu kooperatiflerimizin ve çiftçilerimizin ürünlerini tüketiciye ulaştırmak için yaptığımız Yöresel Ürün Satış Merkezimizde de sona yaklaştık. Hem üreticilerimiz kazanmasını hem Konya'mızın yöresel ürünleri tek noktada satılmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

f7rcruowkaawgsi.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.