Konya'da 12. sınıf öğrencilerine burs ücreti yattı mı?

Konya'da 12. sınıf öğrencilerine burs ücreti yattı mı?
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 12. sınıflara yönelik eğitim desteği bu yıl da sürecek. Bu kapsamda 12. sınıf öğrencilerine burslar yatmaya başladı mı?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "12. sınıfta okuyan, üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize katkı sağlamak için 1500 lira olan nakdi desteğimizi bu yıl 3 bin liraya çıkaracağız. Amacımız üniversiteye giden yolda öğrencilerimize destek olmak ve morallerini yükseltmek. Çünkü sizler gönlümüzde çok özel bir yere sahipsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizler için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer vermişti.

BURSLAR BUGÜN YATMAYA BAŞLADI

Konya'da üniversiteye hazırlanan 12. sınıfta okuyan öğrencilere, 3 bin lira nakdi destekte bulunacaklarını açıklayan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın açıklmasının ardından burslar ne zaman yatırılacak sorusu cevap buldu. 12. sınıf öğrencilerinin hesaplarına ilk ödeme olan bin 500 lira yattı. Ödemelerin gün boyu devam edeceği belirtilirken kısım kısım hesaplara yatırılacağı bilgisi aktarıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum