Konya'da AK Parti'den Başkan aday adayı olmuştu, BBP saflarına katıldı

Konya'da AK Parti'den Başkan aday adayı olmuştu, BBP saflarına katıldı
Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır’a Belediye Bakanlığı için AK Parti'ye müracaat yapmıştı, yeni bir gelişme sonrası Nazif Karabulut, BBP saflarına katıldı.

Konya Kırmızı et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut siyasi kariyerine Büyük Birlik Partisi’nde devam edecek. AK Parti’den Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı olan Karabulut, BBP saflarına katıldı. Karabulut’un rozetini İl Başkanı Av. Seyit Özcan taktı.

whatsapp-image-2024-01-14-at-13-29-21.jpeg

ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Konya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır’a Belediye Bakanlığı için AK Parti'ye müracaat yaparak, Bozkır sevdalısı olarak hemşerilerime hizmet için yola çıktım demişti. Karabulut yaptığı açıklamada şunları söyledi, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler Belediye Başkanlığı seçimleri için doğup büyüdüğüm, gençliğimin yeşerdiği sevdam, tutkum memleketim güzel şirin ilçem Bozkırımdan AK Parti aday adaylığım için AK Parti Bozkır ilçe teşkilatına müracaat etmiş bulunuyorum. Cenab-ı Allahtan hakkımda hayırlısını neyse onu vermesini niyaz ediyorum."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum