Konya’da bir mahalleyi canından bezdiren köpek sorunu çözüldü

Konya’da bir mahalleyi canından bezdiren köpek sorunu çözüldü
Aylardır tartışmalara ve şikayetlere konu olan inşaat sahasındaki köpek sorunu Selçuklu Belediyesinin hassasiyeti ile çözüldü. Köpekler barınağa götürülürken, kulübeler de yıkıldı

Konya’da başıboş köpeklerle birlikte özellikle inşaat sahalarında barındırılan fazla sayıdaki köpekler yerleşim yerleri ve insanlar için tehdit olmaya devam ediyor. Hacıkaymak ve Şeker Tekke Mahallesi'nde vatandaşları canından bezdiren ve tepkilere neden olan köpek sorunu da sonunda çözüldü.

whatsapp-image-2024-02-18-at-12-12-36.jpeg

Özellikle yaz döneminde bölgedeki bir inşaata bağlanan çok sayıda köpek, yüksek gürültüleri ve yoldan geçenler için tehdit oluşturmalarıyla mahalleliyi canından bezdirmişti. Zabıtaya yapılan şikayetin ardından olayı adli mercilere taşıyan ve Selçuklu Belediyesinden çözüm isteyen mahalleliler sonunda muradına erdi. Artan tepkiler ve olayın basına yansımasının ardından Selçuklu Belediyesi harekete geçerek köpekleri barınağa götürdü.

whatsapp-image-2024-02-18-at-12-12-41.jpeg

Köpek kulübeleri de belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Aylar sonra huzurlu bir gün geçiren mahalle sakinleri de duyarlığı ve desteklerinden dolayı Selçuklu Belediyesine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum