Konya'da CHP ikiye bölündü mü? İşte İl Teşkilatının yol haritası

Konya'da CHP ikiye bölündü mü? İşte İl Teşkilatının yol haritası
CHP'de bazı illerde kazanlar kaynamaya devam ederken, gözler Konya teşkilatına çevrildi. İl Başkanı Bekir Yaman kongre sonrasında ilk basın toplantısında yol haritalarına ilişkin ipuçlarını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 4-5 Kasım'da gerçekleştirdiği kurultayda sandıktan Özgür Özel ismi çıkarken, bazı illerdeki tartışma, dahası "değişimciler" ve "Kılıçdaroğlu destekçileri" olarak ikiye ayrılmalar gözlemlenirken gözler Konya teşkilatına çevrildi.

whatsapp-image-2023-11-13-at-11-37-12.jpeg

"Konya teşkilatında sorun var mı?", "Konya'da bölünme söz konusu mu?"... İşte bu soruların cevabı için bugün gözler İl Başkanı Bekir Yaman'ın düzenlediği basın toplantısına çevrildi.

Genel kurul sonrasındaki ilk toplantıda basın karşısına çıkan Başkan Yaman, genel merkez ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarının sinyalini verdi.

Başkan Yaman, yerel seçimler için genel merkezin seçim stratejisini beklediklerini ve belirlenecek takvim çerçevesinde Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile meclis üyeliği için aday adaylığı başvurularının alınacağını açıkladı.

BEKTAŞ TOPLANTIDA YER ALMADI

Öte yandan CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman'ın yaptığı toplantıya katılacağı açıklanan Milletvekili Barış Bektaş'ın ise Meclis'teki çalışma programları nedeniyle basın toplantısında yer alamadığı açıklandı.

*AYŞEGÜL MIHOĞLUGİL

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.