Konya'da çocuk kaçırma iddiasına Emniyet'ten açıklama geldi

Konya'da çocuk kaçırma iddiasına Emniyet'ten açıklama geldi
Konya'da sabah saatlerinde okula gitmek için servis bekleyen 2 kız öğrencinin yanlarına yaklaşarak kaçıracağı iddia edilen şahıs gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili Konya Emniyeti'nden açıklama geldi.

BBN Haber, WhatsApp ihbar hattına düşen videoda; Konya'nın Selçuklu ilçesi Sancak Mahallesi'nde yaşanan olayda; Beyaz otomobilden bir şahıs, iddiaya göre okula gitmek için servis bekleyen 2 kız öğrenciye "Servisçiniz bugün izinli, onun yerine ben geldim diyerek" araca binmelerini istemişti. Konuyla ilgili Konya Emniyeti'nden açıklama geldi

GELEN BİR İHBAR YOK!

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "30.11.2023 tarihinde sosyal medya platformlarında ilimizde çocuk kaçırma girişiminin yaşandığına dair yayınlanan video Emniyet Müdürlüğümüzce incelenmiş, Konya'da böyle bir olayın gerçekleştiğine dair herhangi bir başvuru, şikayet ya da ihbarın olmadığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

NE OLMUŞTU?

WhatsApp gruplarında paylaşılan videoda şu ifadeler kullanıldı. "Bu çocuk kaçırma girişimi gerçekleşmiş birisinin sitede. Sancak, Bosna civarı sakin yerlerdeki servis bekleyen çocukları hedef almışlar. Plakalar sahte, muhtemelen de yabancı uyruklular kaçırmaya çalışanlar. Okul servisi arızalı beni gönderdiler diye kandırıp bindirmeye çalışmış çocukları. Ebeveyn tanıdıkları bilgilendirelim. İyi günler."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum